Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació.
Conservació
Envàs termoformat i termosegellat. Producte ultracongelat amb nitrogen líquid. Conservar a -18ºC.
Suggeriments
Pots personalitzar aquesta paella amb el marisc que més t'agradi.
Arròs: arròs, aigua, peix, ceba, tomàquet, sal, oli i verdures.
Fumet i marca: sèpia, peix, ceba, rap, tomàquet i oli.
DESCONGELACIÓ
Descongelar en fred a 3ºC durant 24 hores.
Descongelació ràpida: microones 700W, bany maria o forn de vapor: brou 8 minuts i arròs 2 minuts.
PREPARACIÓ
Afegir 15ml. d'oli d'oliva
Foc:
Aixecar el bull i incorporar l'arròs a foc mig - 4 o 5 minuts
Foc + Forn a 220ºC (Passar el producte a un recipient adaptat per forn):
Aixecar el bull i incorporar l'arròs - 1 minut
Introduir-ho al forn - 8 minuts
Forn a 220ºC (Passar el producte a un recipient adaptat per forn):
Buidar el brou en fred i incorporar l'arròs - 18 min