PRODUCTES ULTRACONGELATS

PRODUCTES ULTRACONGELATS
Arròs a banda

Arròs a banda

Plat típic d'arròs mediterrani a base d'un sofregit amb sèpia i fumet de peix de roca.

FORMATS

535 g

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓOlla / cassola
  • PREPARACIÓForn

AL·LÈRGENS

  • Crustacis i productes a base de crustacis
  • Api i productes derivats
  • Mol·luscs i productes a base de mol·luscs
  • Peix i productes a base de peix

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació.

Conservació
Envàs termoformat i termosegellat. Producte ultracongelat amb nitrogen líquid. Conservar a -18ºC.

Suggeriments
Pots personalitzar aquesta paella amb el marisc que més t'agradi.

Arròs: arròs, aigua, peix, ceba, tomàquet, sal, oli i verdures.
Fumet i marca: sèpia, peix, ceba, rap, tomàquet i oli.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
A les nostres instal·lacions manipulem productes que contenen gluten, crustacis, ous, peix, cacauets, soja, llet i lactosa, fruits secs, api, mostassa, sèsam, sulfits i mol·luscs.

DESCONGELACIÓ
Descongelar en fred a 3ºC durant 24 hores.
Descongelació ràpida: microones 700W, bany maria o forn de vapor: brou 8 minuts i arròs 2 minuts.

PREPARACIÓ
Afegir 15ml. d'oli d'oliva
Foc:
Aixecar el bull i incorporar l'arròs a foc mig - 4 o 5 minuts
Foc + Forn a 220ºC (Passar el producte a un recipient adaptat per forn):
Aixecar el bull i incorporar l'arròs - 1 minut
Introduir-ho al forn - 8 minuts
Forn a 220ºC (Passar el producte a un recipient adaptat per forn):
Buidar el brou en fred i incorporar l'arròs - 18 min

Valors nutricionals del producte per 100 g


  • · Valor energètic (KJ/kcal): 173
  • · Proteïnes: 8,2
  • · Hidrats de carboni: 25
  • dels quals sucres: 0,8
  • · Greixos: 4,5
  • dels quals saturats: 0,7
  • · Sal: 1,1
  • Macarrons a la bolonyesa
  • Espaguetis a la bolonyesa
  • Espaguetis a la carbonara
  • Espaguetis al pesto
  • Tagliatella al funghi porcini
  • Sofregit de ceba
  • Sofregit fosc de ceba
  • Marca de carn
  • Marca de peix
  • Paella marinera 6 minuts
  • Arròs negre 6 minuts
  • Fideuà 5 minuts
  • Risotto amb salsa funghi porcini
  • Risotto amb salsa quatre formatges