Sofregit cuinat amb la millor matèria prima; ceba de Figueres, la ceba més valorada. Una ceba dolça, de consistència tova, que redueix molt bé i per tant és molt apreciada per a fer sofregits. El sofregit és típic de l'Empordà i com diu Jaume Fàbrega, la seva diferenciació és "la caramel·lització de la ceba, fins a obtenir una confitura fosca i lluent que no existeix enlloc".
Un sofregit, vol molt temps i sobretot molta dedicació. Amb els nostres sofregits acceleres el procés de totes les coccions, representa un estalvi de temps molt important a la cuina. Per elaborar sofregits de macarrons, verdures i per guisats de llenties, carn o peix, mandonguilles, patates estofades, bolonyeses...
Fem 50% ceba i 50% tomàquet, perquè està pensat per guisats.
Ceba, tomàquet, oli d'oliva i sal.
DESCONGELACIÓ
Descongelar en fred a 3ºC durant 24 hores
Descongelació ràpida: microones o bany maria
PREPARACIÓ
Microones 700W (Perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones):
Congelat - 5 minuts
Descongelat - 3 minuts
Bany Maria 95ºC (Sense perforar l'envàs introduir-lo al Bany Maria):
Congelat - 10 minuts
Descongelat - 7 minuts
Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació.
Conservació
Producte ultracongelat amb nitrogen líquid. Mantenir a -18ºC.