Recepta de pasta de sèmola de blat dur, elaborada amb una de les salses més tradicionals de la cuina italiana. Seleccionem l'espatlla de porc, la piquem i fem un sofregit amb ceba de Figueres, pastanaga, all, tomàquet i espècies aromàtiques. Nosaltres mateixos piquem el magre de porc, això ens assegura que és lliure d'additius i conservants. La salsa de tomàquet és Martinete, la millor del mercat; de color vermell potent perquè està cuinada amb tomàquet madur. Una cuina tradicional amb eines professionals, que aporten regularitat i control de coccions.
Vols saber més sobre la pasta 100% de sèmola de blat dur?
La sèmola de blat, s’obté en moldre el blat dur mitjançant uns cilindres estriats, que tallen el gra en comptes de reduir-lo a farina. En finalitzar el procés, aconseguim uns grànuls petits, de color groc natural, que constitueixen la sèmola.
La sèmola guarda el millor del blat, un important percentatge de fibra i germen, vitamines i sals minerals.
La pasta elaborada amb 100% de sèmola de blat dur és d’un groc ambre, translúcid i resistent al trencament. Requereix més temps de cocció que les pastes elaborades amb farines, però el resultat és molt millor; no es deforma ni es desfà, reté tots els nutrients i una vegada cuita conserva el color groc i una olor i sabor agradables.
Durant la cocció, aquest tipus de pasta no absorbeix aigua, evitant que quedi pàl·lida, tova o enganxosa. Aconseguint una porositat que fa que absorbeixi molt més la salsa amb la qual l’acompanyem i quedi molt més sabrosa!
Pasta de sèmola de blat dur: espaguetis.
Salsa bolonyesa: tomàquet, carn de porc, ceba, oli de pinyolada d'oliva i oli d'oliva verge, pastanaga, vi, all, i espècies.
Microones 700W (Perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones)
Forn 160ºC (Passar el producte a un recipient preparat per forn)
Paella / cassola (Passar el producte a una paella o cassola i escalfar a foc mitjà)
Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.
Conservació
Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0º i 4ºC.
Suggeriments
Com a primer plat o plat únic.
Afegint formatge ratllat i gratinant-lo aconseguiràs un plat més gustós.