El color fosc de la fideuà denota les hores de cocció del seu sofregit, és un dels plats més icònics i més venuts de Cuinats Jotri. Cuinem un sofregit de ceba ben fosc, molt lentament, amb un punt més torrat per aconseguir aquest color, potenciar-ne el sabor i evitar l'amargor. Això suposa una dedicació constant. Per elaborar el fumet de la fideuà també fem un sofregit de ceba, pastanaga i cranc. Si vols, no cal potenciar el sabor amb allioli, té un gust de peix molt potent.
Fideu, fumet de peix, cranc, pota, ceba, oli d'oliva, tomàquet, pastanaga, vi blanc i sal.
Microones 700W (Perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones)
Forn 160ºC (Passar el producte a un recipient preparat per forn)
Paella / cassola (Passar el producte a una paella o cassola i escalfar a foc mitjà)
Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.
Conservació
Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0 i 3ºC.
Suggeriments