Una recepta tradicional Japonesa ben completa de fideus fregits al wok amb pollastre, verdures i salsa teriyaki. Els noodles són uns fideus japonesos de grau mitjà elaborats amb farina de blat, aigua i ou. Cuinem el plat amb contracuixa de pollastre, que és una part molt melosa. Les verdures les cuinem al wok per conservar les seves propietats de sabor, color i textura. La salsa teriyaki per la seva banda, és una salsa de soja amb vinagre de poma, vi i sucre.
Noodles, carbassó, salsa teriyaki, pollastre, pastanaga, shitake, oli de girasol.
Microones 700W (Perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones)
Forn 180ºC (Passar el producte a un recipient apte per forn)
Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.
Conservació
Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0º i 3ºC.
Suggeriments
Com a primer plat o plat únic.
També el podem utilitzar com a guarnició de broquetes de carn o peix.