Un bon arròs cuinat amb productes de qualitat. Utilitzem una varietat d'arròs que ens permet obtenir el millor resultat; un arròs gens pastós, amb el gra suelto i que manté tot el sabor. Comprem la sípia bruta i la netegem nosaltres, aquest detall ens aporta molt sabor i color al sofregit.
Amb la complexitat que comporta l'elaboració d'un bon arròs; el sofregit, el fumet, la marca i els punts de cocció de cada ingredient, pots gaudir d'una bona paella mixta en 3 minuts. En escalfar aquest plat, la seva deliciosa olor conquistarà tots els teus sentits!
Les qualitats de la paella mixta
Arròs, ceba, oli d'oliva, tomàquet triturat, peix, musclo, cap de rap, carn de porc, carn de pollastre, sèpia, pota argentina, gamba boreal, pèsols, pebrot vermell, pebrot verd, cranc, vi, pastanaga, api i porro.
Microones 700W (Perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones)
Forn 160ºC (Passar el producte a un recipient preparat per forn)
Foc - gas/vitro/inducció (Passar el producte a una paella o cassola i escalfar a foc mitjà)
Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació.
Conservació
Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0º i 3ºC.
Suggeriments
Ideal com a plat únic acompanyat d'una amanida.