PRODUCTES ULTRACONGELATS

PRODUCTES ULTRACONGELATS
Espaguetis a la carbonara

Espaguetis a la carbonara

Pasta italiana cuinada al punt amb salsa de bacó rostit i crema de llet amb un toc de ceba caramel·litzada són els ingredients d'aquest plat.

FORMATS

350 g

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓForn
  • PREPARACIÓMicroones
  • PREPARACIÓBany maria

AL·LÈRGENS

  • Llet i els seus derivats (inclosa la lactosa)
  • Soja i productes a base de soja
  • Cereals que continguin gluten i productes derivats.

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.

Conservació

Envasat en atmosfera protectora. Producte ultracongelat. Conservar a -18ºC.

Suggeriments

Com a primer plat o plat únic.
Afegint formatge ratllat i gratinant aconseguiràs un plat més gustós.

Espaguetis, crema de llet, llet, aigua, bacó fumat, ceba, mantega, farina de blat, sal i pebre.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
A les nostres instal·lacions manipulem productes que contenen gluten, crustacis, ous, peix, cacauets, soja, llet i lactosa, fruits secs, api, mostassa, sèsam, sulfits i mol·luscs.

Microones 700W (Perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones)

  • Congelat - 5 minuts
  • Descongelat - 2,5 minuts

Forn 160ºC (Passar el producte a un recipient preparat per forn)

  • Congelat - No
  • Descongelat - 5 minuts

Bany Maria 95ºC (Sense perforar l'envàs introduir-lo al bany maria)

  • Congelat - 10 minuts
  • Descongelat - 6 minuts
  • Macarrons a la bolonyesa
  • Espaguetis a la bolonyesa
  • Espaguetis al pesto
  • Tagliatella al funghi porcini
  • Sofregit de ceba
  • Sofregit fosc de ceba
  • Marca de carn
  • Marca de peix
  • Paella marinera 6 minuts
  • Arròs negre 6 minuts
  • Fideuà 5 minuts
  • Arròs a banda
  • Risotto amb salsa funghi porcini
  • Risotto amb salsa quatre formatges