PRODUCTES ULTRACONGELATS

PRODUCTES ULTRACONGELATS
Marca de peix

Marca de peix

El sofregit de ceba, tomàquet i calamar per poder elaborar la fideuà o l'arròs amb un toc personal.

FORMATS

500 g

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓPaella / cassola

AL·LÈRGENS

  • Peix i productes a base de peix

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació.

Conservació
Envasat en bossa termoformada. Producte ultracongelat amb nitrogen líquid. Conservar a -18ºC.

Suggeriments
Pots afegir-hi gambes, escamarlans, musclos, bolets, carxofes, pèsols…

Calamar argentí, oli d'oliva, ceba, tomàquet, vi negre i sal.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
A les nostres instal·lacions manipulem productes que contenen gluten, crustacis, ous, peix, cacauets, soja, llet i lactosa, fruits secs, api, mostassa, sèsam, sulfits i mol·luscs.

Abans de preparar, s'ha de descongelar:

DESCONGELACIÓ
Descongelar en fred a 3ºC durant 24 hores
Descongelació ràpida: microones o bany maria

Bany Maria 95ºC (Sense perforar l'envàs introduir-lo al Bany Maria):
Congelat - 14 minuts
Descongelat - 7 minuts

PREPARACIÓ

Fideuà (una ració)
Posar 80gr de marca, fregir 90gr de fideus i 300 cl de fumet. Aixequem el bull durant 5 minuts i ho posem al forn a 170ºC durant 5 minuts més.

Arrós (una ració)
Posar 80gr de marca, fregir 80gr d'arròs i 400 cl de fumet. Aixequem el bull durant 5 minuts i ho posem al forn a 170ºC durant 5 minuts més.

Valors nutricionals del producte per 100 g


  • · Valor energètic (KJ/kcal): 379
  • · Proteïnes: 4,6
  • · Hidrats de carboni: 6,4
  • dels quals sucres: 1,8
  • · Greixos: 35
  • dels quals saturats: 4,8
  • · Sal: 2,3
  • Macarrons a la bolonyesa
  • Raviolis de carn amb salsa de 4 formatges
  • Tortellini de ricotta i espinacs amb salsa a les fines herbes
  • Espaguetis a la bolonyesa
  • Espaguetis a la carbonara
  • Espaguetis al pesto
  • Tagliatella al funghi porcini
  • Sofregit de ceba
  • Sofregit fosc de ceba
  • Marca de carn
  • Paella marinera 6 minuts
  • Arròs negre 6 minuts
  • Fideuà 5 minuts
  • Arròs a banda
  • Risotto amb salsa funghi porcini
  • Risotto amb salsa quatre formatges