PRODUCTES FRESCOS

PRODUCTES FRESCOS
Escalivada

Escalivada

Pebrot, ceba i albergínia escalivats al forn i pelat a mà.

FORMATS

210 g 400 g 1 kg

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓLlest per al consum

Pebrot, ceba i albergínia de qualitat extraprimera, escalivats al forn i pelats a mà.

Pebrot molsut de textura consistent i qualitat extra, ceba de Figueres de mida petita i sabor dolcet i albergínia de primera tallada a quarts. Un producte natural, sense conservants i amb una garantia de 15 dies de caducitat.

Escalivem al forn, amb el mètode tradicional. Pelem les verdures i les netegem de pell i grana. Llavors les escorrem i envasem en atmòsfera protectora evitant l’excés de líquid i aconseguint un pes net. No les cuinem de la forma fàcil que seria; cremar les verdures amb flama, pelar-les i coure-les dins l’envàs per evitar la merma. És un plat que merma molt si el cuines tradicionalment: l'alberginia un 40%, la ceba un 60% i el pebrot fins a un 65%. A més, si tenim en compte el preu de la llum, si no cuines grans quantitats la producció surt molt cara. 

Pebrot, albergínia i ceba.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
A les nostres instal·lacions manipulem productes que contenen gluten, crustacis, ous, peix, cacauets, soja, llet i lactosa, fruits secs, api, mostassa, sèsam, sulfits i mol·luscs.

Llest per al consum

Treure de la nevera 10 minuts abans de consumir. Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.

Conservació

Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0º i 4ºC.

Suggeriments

Qualsevol combinació és possible. L'escalivada és molt versàtil.

  • Ben amanit amb sal, pebre i oli d'oliva sobre una torrada.
  • Es pot acompanyar d’uns filets d’anxova i presentar-ho sobre una torrada.
  • Com niu per uns ous fregits o per acompanyar la truita de patata.
  • Pots acompanyar els teus plats de carn i peix.
  • Si la utilitzes com topping d'una coca / pizza sorprendràs els teus convidats.
  • Com farcit d'unes delicioses croquetes.

Valors nutricionals del producte per 100 g


  • · Valor energètic (KJ/kcal): 40
  • · Proteïnes: 1,7
  • · Hidrats de carboni: 7,6
  • dels quals sucres: 0,7
  • · Greixos: 0,3
  • dels quals saturats: 0,0
  • · Sal: 0,24
  • Amanida d'arròs Thai gessamí
  • Amanida de pasta amb vinagreta de fruits secs
  • Esqueixada de bacallà d'Islàndia
  • Ensaladilla russa
  • Arròs Thai saltat amb ceba i all tendre
  • Arròs Thai saltat amb ceba i panses
  • Braç de tonyina
  • Pebrot escalivat
  • Ceba escalivada
  • Albergínia escalivada
  • Gaspatxo
  • Amanida de pasta grega
  • Empedrat
  • Pastís de tonyina
  • Mousse de carbassó
  • Mousse d'escalivada
  • Mousse de peix de roca