PRODUCTES FRESCOS

PRODUCTES FRESCOS
Gaspatxo

Gaspatxo

Les verdures fresques fan d'aquest plat un dels més refrescants de la gastronomia espanyola.

FORMATS

1 L.

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓLlest per al consum

AL·LÈRGENS

  • Sulfits

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.

Conservació

Conservar entre 0º i 4ºC.

Suggeriments

Si vols donar-li un toc especial, li pots afegir uns daus de pa fregit acompanyat d'uns trossets de ceba i pebrot verd o vermell.

Tomàquet, aigua, pebrot vermell i verd, cogombre, oli d'oliva verge, vinagre, sal, conservador, all i espessidor.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
A les nostres instal·lacions manipulem productes que contenen gluten, crustacis, ous, peix, cacauets, soja, llet i lactosa, fruits secs, api, mostassa, sèsam, sulfits i mol·luscs.

A punt per consumir.

Treure de la nevera 5 minuts abans de servir.

Valors nutricionals del producte per 100 g


  • · Valor energètic (KJ/kcal): 52kcal
  • · Proteïnes: 0,7g
  • · Hidrats de carboni: 2,8g
  • dels quals sucres: 2,8g
  • · Greixos: 4,0g
  • dels quals saturats: 0,6g
  • · Sal: 1,1g
  • Amanida d'arròs Thai gessamí
  • Amanida de pasta grega
  • Amanida de pasta amb vinagreta de fruits secs
  • Ensaladilla russa
  • Empedrat
  • Esqueixada de bacallà d'Islàndia
  • Arròs Thai saltat amb ceba i all tendre
  • Arròs Thai saltat amb ceba i panses
  • Braç de tonyina
  • Escalivada
  • Pebrot escalivat
  • Ceba escalivada
  • Albergínia escalivada
  • Mousse de peix de roca
  • Mousse d'escalivada