PRODUCTES ULTRACONGELATS

PRODUCTES ULTRACONGELATS
Pasta de rigatoni precuita

Pasta de rigatoni precuita

Pasta fresca italiana.

FORMATS

200 g 1 kg 15kg

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓForn
  • PREPARACIÓMicroones
  • PREPARACIÓBany maria

AL·LÈRGENS

  • Soja i productes a base de soja
  • Cereals que continguin gluten i productes derivats.

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació.

Conservació

Ultracongelat IQF. Mantenir a -18ºC. Envasat en bossa termoformada. Producte ultracongelat amb nitrogen líquid.

Suggeriments

Una vegada regenerada la pasta, condimenta amb sal, oli o mantega i combinala amb les nostres salses. 

Rigatoni.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
A les nostres instal·lacions manipulem productes que contenen gluten, crustacis, ous, peix, cacauets, soja, llet i lactosa, fruits secs, api, mostassa, sèsam, sulfits i mol·luscs.

Microones 700W (Sense perforar l'envàs introduir-lo al microones)

  • Sense descongelar - 2 minuts

Forn vapor 98ºC (Posat amb una reixeta)

  • Sense descongelar - 4 minuts

Bany Maria 95ºC (Introduir-lo en cistella perforada i submergir en aigua lleugerament salada i amb oli)

  • Sense descongelar - 60 segons

 

*Les indicacions de preparació corresponen al format de 200g.

Valors nutricionals del producte per 100 g


  • · Valor energètic (KJ/kcal): 150
  • · Proteïnes: 5
  • · Hidrats de carboni: 31
  • dels quals sucres: 0,2
  • · Greixos: 0,6
  • dels quals saturats: 0,2
  • · Sal: 0,05
  • Patates braves
  • Sofregit de ceba
  • Sofregit fosc de ceba
  • Salsa romesco
  • Salsa tomàquet
  • Pasta de macarrons precuita
  • Pasta d'espaguetis precuita
  • Cigrons
  • Mongetes
  • Llenties
  • Fesols
  • Hummus
  • Ceba juliana cuita