PRODUCTES ULTRACONGELATS

PRODUCTES ULTRACONGELATS
Sofregit fosc de ceba

Sofregit fosc de ceba

Base de ceba caramel·litzada i tomàquet confitat amb oli d'oliva per elaborar les receptes d'arròs més clàssiques de la cuina casolana.

FORMATS

500 g

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓMicroones
  • PREPARACIÓBany maria

Sofregit cuinat amb la millor matèria prima; ceba de Figueres, la ceba més valorada. Una ceba dolça, de consistència tova, que redueix molt bé i per tant és molt apreciada per a fer sofregits. El sofregit és típic de l'Empordà i com diu Jaume Fàbrega, la seva diferenciació és "la caramel·lització de la ceba, fins a obtenir una confitura fosca i lluent que no existeix enlloc".

Un sofregit, vol molt temps i sobretot molta dedicació. Amb els nostres sofregits acceleres el procés de totes les coccions, representa un estalvi de temps molt important a la cuina. Per elaborar sofregits d'arròs de peix, carn i verdures.

Fem 60% ceba i 40% tomàquet, perquè està pensat per paelles.

Ceba, salsa de tomàquet, oli d'oliva i sal.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
A les nostres instal·lacions manipulem productes que contenen gluten, crustacis, ous, peix, cacauets, soja, llet i lactosa, fruits secs, api, mostassa, sèsam, sulfits i mol·luscs.

DESCONGELACIÓ
Descongelar en fred a 3ºC durant 24 hores
Descongelació ràpida: microones o bany maria

PREPARACIÓ

Microones 700W (Perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones):
Congelat - 5 minuts
Descongelat - 3 minuts

Bany Maria 95ºC (Sense perforar l'envàs introduir-lo al Bany Maria):
Congelat - 10 minuts
Descongelat - 7 minuts

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació.

Conservació

Producte ultracongelat amb nitrogen líquid. Mantenir a -18ºC.

Suggeriments
 
Per elaborar sofregits d'arròs de peix, carn i verdures. 

Valors nutricionals del producte per 100 g


  • · Valor energètic (KJ/kcal): 185kcal
  • · Proteïnes: 3,0g
  • · Hidrats de carboni: 12g
  • dels quals sucres: 5,1g
  • · Greixos: 14g
  • dels quals saturats: 1,9g
  • · Sal: 2,2g
  • Patates braves
  • Sofregit de ceba
  • Salsa romesco
  • Salsa tomàquet
  • Pasta de macarrons precuita
  • Pasta d'espaguetis precuita
  • Pasta de rigatoni precuita
  • Cigrons
  • Mongetes
  • Llenties
  • Fesols
  • Hummus
  • Ceba juliana cuita