PRODUCTES ULTRACONGELATS

PRODUCTES ULTRACONGELATS
Salsa tomàquet

Salsa tomàquet

All confitat amb oli d'oliva i tomàquet sofregit són els ingredients d'aquesta salsa ideal per acompanyar pasta o elaborar cuinats.

FORMATS

500 g

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓMicroones
  • PREPARACIÓBany maria

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació.

Conservació
Envasat en bossa termoformada. Producte ultracongelat amb nitrogen líquid. Conservar a -18ºC.

Suggeriments 
Ideal per pasta a la napolitana, crema de tomàquet, farcits, plats de peix, pizzes o coca de recapte amb samfaina i anxova. Si hi afegim alfàbrega tenim la salsa napolitana.

Tomàquet triturat, oli d'oliva, all, sal, sucre i bicarbonat de sodi.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
A les nostres instal·lacions manipulem productes que contenen gluten, crustacis, ous, peix, cacauets, soja, llet i lactosa, fruits secs, api, mostassa, sèsam, sulfits i mol·luscs.

DESCONGELACIÓ
Descongelar en fred a 3ºC durant 24 hores
Descongelació ràpida: microones o bany maria

PREPARACIÓ

Microones 700W (Perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones):
Congelat - 8 minuts
Descongelat - 4 minuts

Bany Maria 95ºC (Sense perforar l'envàs introduir-lo al Bany Maria):
Congelat - 14 minuts
Descongelat - 7 minuts

Valors nutricionals del producte per 100 g


  • · Valor energètic (KJ/kcal): 134
  • · Proteïnes: 1,6
  • · Hidrats de carboni: 7,2
  • dels quals sucres: 4,8
  • · Greixos: 11
  • dels quals saturats: 1,5
  • · Sal: 1,3
  • Patates braves
  • Sofregit de ceba
  • Sofregit fosc de ceba
  • Salsa romesco
  • Pasta de macarrons precuita
  • Pasta d'espaguetis precuita
  • Pasta de rigatoni precuita
  • Cigrons
  • Mongetes
  • Llenties
  • Fesols
  • Hummus
  • Ceba juliana cuita