PRODUCTES ULTRACONGELATS

PRODUCTES ULTRACONGELATS
Canelons de vaca madurada amb beixamel de carbassa

Canelons de vaca madurada amb beixamel de carbassa

Amb carn de vaca vella madurada, fem un bon rostit amb ceba de Figueres per farcir els canelons amb pasta fresca

FORMATS

2 u. 6 u. 42 u. 84 u.

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓForn
  • PREPARACIÓMicroones

AL·LÈRGENS

  • Llet i els seus derivats (inclosa la lactosa)
  • Api i productes derivats
  • Cereals que continguin gluten i productes derivats.
  • Ous i productes a base d'ou

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.

Conservació

Producte ultracongelat amb nitrogen líquid. Mantenir a -18ºC.

Davant de vaca madurada, brou de vaca madurada i pollastre, sèmola i farina de blat, ceba, aigua, llet pasteuritzada, oli d’oliva. Beixamel de carbassa: llet pasteuritzada, carbassa, mantega, ceba, oli d'oliva i espècies. Formatge. 

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
A les nostres instal·lacions manipulem productes que contenen gluten, crustacis, ous, peix, cacauets, soja, llet i lactosa, fruits secs, api, mostassa, sèsam, sulfits i mol·luscs.

Forn 180ºC (Retirar l'envàs transparent abans d'introduir-lo al forn)

  • Congelat: 20 minuts
  • Descongelat: 10 minuts

 

Microones 700W (Perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones)

  • Congelat: 9 minuts
  • Descongelat: 4,5 minuts

És recomenable un cop calent passar-ho per una salamandra per gratinar el formatge.

 

*Per descongelar: deixar 24 hores en refrigeració.

Valors nutricionals del producte per 100 g


  • · Valor energètic (KJ/kcal): 165kcal
  • · Proteïnes: 12g
  • · Hidrats de carboni: 10g
  • dels quals sucres: 2,4g
  • · Greixos: 8,4g
  • dels quals saturats: 4,3g
  • · Sal: 1,6g
  • Canelons de carn sense beixamel
  • Canelons d'espinacs sense beixamel
  • Canelons de peix i marisc sense beixamel
  • Canelons de confit i foie d'ànec sense beixamel
  • Canelons de ceps i verdures sense beixamel
  • Canelons de pollastre rostit sense beixamel
  • Canelons de verdures rostides sense beixamel
  • Canelons de verdures rostides amb beixamel de bròcoli
  • Canelons de vaca madurada sense beixamel
  • Sopa de peix amb gambes
  • Coulant de calçots de Valls i salsa romesco
  • Vieires farcides
  • Carpaccio de cargols amb o sense salsa