PRODUCTES ULTRACONGELATS

PRODUCTES ULTRACONGELATS
Carpaccio de cargols amb o sense salsa

Carpaccio de cargols amb o sense salsa

Cargols cuinats al forn i nets de budell, presentats en fines làmines. És una forma original i diferent de menjar cargols, amb tota la tradició.

FORMATS

Minorista: 1u. cargols / 1u. salsa Hosteleria: 8u. cargols / 16 u. salsa

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓForn
  • PREPARACIÓMicroones

AL·LÈRGENS

  • Llet i els seus derivats (inclosa la lactosa)
  • Mol·luscs i productes a base de mol·luscs

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.

Conservació

Producte ultracongelat. Conservar a -18ºC. Un cop obert consumir en la seva totalitat.

Suggeriments

Podeu afegir a la salsa una cullereta d'all i oli negat.

Carpaccio de Cargol: cargol, oli d'oliva, aigua, sal i pebre. 

Salsa: tomàquet, oli d'oliva, ceba, llard de porc, sal i caiena.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
A les nostres instal·lacions manipulem productes que contenen gluten, crustacis, ous, peix, cacauets, soja, llet i lactosa, fruits secs, api, mostassa, sèsam, sulfits i mol·luscs.

CARPACCIO

1. Descongelar el producte en nevera 2 h abans de la seva utilització.
2. Pre-escalfa el forn/gratinador a 200ºC.
3. Obre la bossa que conté el carpaccio de cargols.
4. Col·loca-la sobre un plat preparat per anar al forn.
5. Retira el paper del suport.
6. Introdueix-lo al forn/gratinador durant 2,5 minuts.
7. Cubrir el carpaccio amb la salsa Jotri o al gust.
8. Gratina el carpaccio amb la salsa durant 1 minut més al forn/ gratinador a 200ºC.

SALSA

1. Descongelar el producte en nevera 1 h abans d'utilitzar.
2. Escalfa la bossa al microones 5 segons a 700W.
3. Obrir la bossa i cobrir el carpaccio.
4. Gratinar el carpaccio amb la salsa 1 minut al forn/gratinador a 200ºC.

Valors nutricionals del producte per 100 g


  • · Valor energètic (KJ/kcal): 277
  • · Proteïnes: 17
  • · Hidrats de carboni: 2.5
  • dels quals sucres: 1.4
  • · Greixos: 21
  • dels quals saturats: 4.8
  • · Sal: 1.5
  • Canelons de carn sense beixamel
  • Canelons d'espinacs sense beixamel
  • Canelons de peix i marisc sense beixamel
  • Canelons de confit i foie d'ànec sense beixamel
  • Canelons de ceps i verdures sense beixamel
  • Canelons de pollastre rostit sense beixamel
  • Canelons de verdures rostides sense beixamel
  • Canelons de verdures rostides amb beixamel de bròcoli
  • Canelons de vaca madurada sense beixamel
  • Canelons de vaca madurada amb beixamel de carbassa
  • Sopa de peix amb gambes
  • Coulant de calçots de Valls i salsa romesco
  • Vieires farcides