Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.
Conservació
Producte ultracongelat. Conservar a -18ºC. Un cop obert consumir en la seva totalitat.
Suggeriments
Podeu afegir a la salsa una cullereta d'all i oli negat.
Carpaccio de Cargol: cargol, oli d'oliva, aigua, sal i pebre.
Salsa: tomàquet, oli d'oliva, ceba, llard de porc, sal i caiena.
CARPACCIO
1. Descongelar el producte en nevera 2 h abans de la seva utilització.
2. Pre-escalfa el forn/gratinador a 200ºC.
3. Obre la bossa que conté el carpaccio de cargols.
4. Col·loca-la sobre un plat preparat per anar al forn.
5. Retira el paper del suport.
6. Introdueix-lo al forn/gratinador durant 2,5 minuts.
7. Cubrir el carpaccio amb la salsa Jotri o al gust.
8. Gratina el carpaccio amb la salsa durant 1 minut més al forn/ gratinador a 200ºC.
SALSA
1. Descongelar el producte en nevera 1 h abans d'utilitzar.
2. Escalfa la bossa al microones 5 segons a 700W.
3. Obrir la bossa i cobrir el carpaccio.
4. Gratinar el carpaccio amb la salsa 1 minut al forn/gratinador a 200ºC.