Croquetes de rostit | Cuinats Jotri

PRODUCTES FRESCOS

PRODUCTES FRESCOS
Croquetes de rostit

Croquetes de rostit

Elaborem la beixamel amb llet fresca i afegim rostit de pollastre, porc i vedella.

FORMATS

8 u. 16 u. 31 gr/u.

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓFregidora
  • PREPARACIÓForn
  • PREPARACIÓMicroones

AL·LÈRGENS

  • Llet i els seus derivats (inclosa la lactosa)
  • Cereals que continguin gluten i productes derivats.

Fregidora 180ºC  (fregir amb oli abundant a 180º poques unitats i deixar remuntar la temperatura després de cada fregida)

  • Fresques - 2 minuts
  • Fregides - NO

Forn 180ºC (Passar el producte a un recipient preparat per forn)

  • Fresques - NO
  • Fregides - 6 minuts

Microones 700W (Perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones)

  • Fresques - NO
  • Fregides - 1 minut

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.

Conservació

Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0º i 4ºC.

Suggeriments

Pots menjar-les com a tapa o de primer plat acompanyades d'amanida.
Les pots servir com a aperitiu acompanyades d'una mica de mostassa.
Acompanyades amb una amanida o una mica d'arròs poden ser un plat principal ideal per a tota la família.

Llet fresca pasteuritzada, porc, vedella, pollastre, farina de blat, mantega, ceba, pa ratllat i sal.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />

Valors nutricionals del producte per 100 g



  • · Valor energètic (KJ/kcal): 239
  • · Proteïnes: 10
  • · Hidrats de carboni: 21
  • dels quals sucres: 2,7
  • · Greixos: 13
  • dels quals saturats: 7,1
  • · Sal: 1,3
OPCIÓ CONGELAT
  • Croquetes de pollastre
  • Croquetes de pernil de gla
  • Croquetes de ceps i formatge de cabra
  • Croquetes de bacallà d'Islàndia