PRODUCTES ULTRACONGELATS

PRODUCTES ULTRACONGELATS
Marca de fideuà / arròs

Marca de fideuà / arròs

El sofregit de ceba, tomàquet i calamar per poder elaborar la fideuà o l'arròs amb un toc personal.

FORMATS

500 g

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓPaella / cassola

AL·LÈRGENS

  • Peix i productes a base de peix

Abans de preparar, s'ha de descongelar:

DESCONGELACIÓ
Descongelar en fred a 3ºC durant 24 hores
Descongelació ràpida: microones o bany maria

Microones 700W (Perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones):
Congelat - 8 minuts
Descongelat - 4 minuts

Bany Maria 95ºC (Sense perforar l'envàs introduir-lo al Bany Maria):
Congelat - 14 minuts
Descongelat - 7 minuts

PREPARACIÓ

Fideuà (una ració)
Posar 80gr de marca, fregir 90gr de fideus i 300 cl de fumet. Aixequem el bull durant 5 minuts i ho posem al forn a 170ºC durant 5 minuts més.

Arrós (una ració)
Posar 80gr de marca, fregir 80gr d'arròs i 400 cl de fumet. Aixequem el bull durant 5 minuts i ho posem al forn a 170ºC durant 5 minuts més.

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació.

Conservació
Envasat en bossa termoformada. Producte ultracongelat amb nitrogen líquid. Conservar a -18ºC.

Suggeriments
Pots afegir-hi gambes, escamarlans, musclos, bolets, carxofes, pèsols…

Calamar argentí, oli d'oliva, ceba, tomàquet, vi negre i sal.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
  • Ceba juliana cuita
  • Farcit - salsa bolonyesa
  • Preparat fideuà + fumet
  • Preparat arròs + fumet
  • Marca de risotto funghi
  • Fumet de peix i marisc