Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació.
Conservació
Envasat en bossa termoformada. Producte ultracongelat amb nitrogen líquid. Conservar a -18ºC.
Calamar argentí, oli d'oliva, ceba, tomàquet, vi negre i sal.
Abans de preparar, s'ha de descongelar:
DESCONGELACIÓ
Descongelar en fred a 3ºC durant 24 hores
Descongelació ràpida: microones o bany maria
Bany Maria 95ºC (Sense perforar l'envàs introduir-lo al Bany Maria):
Congelat - 14 minuts
Descongelat - 7 minuts
PREPARACIÓ
Fideuà (una ració)
Posar 80gr de marca, fregir 90gr de fideus i 300 cl de fumet. Aixequem el bull durant 5 minuts i ho posem al forn a 170ºC durant 5 minuts més.
Arrós (una ració)
Posar 80gr de marca, fregir 80gr d'arròs i 400 cl de fumet. Aixequem el bull durant 5 minuts i ho posem al forn a 170ºC durant 5 minuts més.