PRODUCTES ULTRACONGELATS

PRODUCTES ULTRACONGELATS
Sofregit de ceba

Sofregit de ceba

Base de ceba i tomàquet confitada amb oli d'oliva per elaborar les receptes més clàssiques de la cuina casolana.

FORMATS

500 g

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓMicroones
  • PREPARACIÓBany maria

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació.

Conservació

Producte ultracongelat amb nitrogen líquid. Mantenir a -18ºC.

Suggeriments
 
Per elaborar sofregits de macarrons, verdures i per guisats de llenties, carn o peix.

Ceba, tomàquet, oli d'oliva i sal.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
A les nostres instal·lacions manipulem productes que contenen gluten, crustacis, ous, peix, cacauets, soja, llet i lactosa, fruits secs, api, mostassa, sèsam, sulfits i mol·luscs.

DESCONGELACIÓ
Descongelar en fred a 3ºC durant 24 hores
Descongelació ràpida: microones o bany maria

PREPARACIÓ

Microones 700W (Perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones):
Congelat - 5 minuts
Descongelat - 3 minuts

Bany Maria 95ºC (Sense perforar l'envàs introduir-lo al Bany Maria):
Congelat - 10 minuts
Descongelat - 7 minuts

Valors nutricionals del producte per 100 g


  • · Valor energètic (KJ/kcal): 121
  • · Proteïnes: 3,3
  • · Hidrats de carboni: 11
  • dels quals sucres: 4,4
  • · Greixos: 6,6
  • dels quals saturats: 0,9
  • · Sal: 2,5
  • Sofregit fosc de ceba
  • Marca de carn
  • Marca de peix
  • Preparat peix + fumet
  • Fumet de peix i marisc
  • Ceba juliana cuita