PRODUCTES FRESCOS

PRODUCTES FRESCOS
Albergínia escalivada

Albergínia escalivada

L'albergínia cuinada a foc lent és la base d'un altre dels nostres plats tradicionals: l'Escalivada.

FORMATS

750 g

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓLlest per al consum

Albergínia de qualitat extraprimera tallada a quarts, escalivada al forn i pelada a mà. Un producte natural, sense conservants i amb una garantia de 15 dies de caducitat.

Escalivem al forn, amb el mètode tradicional. Pelem les verdures i les netegem de pell i grana. Llavors les escorrem i envasem en atmòsfera protectora evitant l’excés de líquid i aconseguint un pes net. No les cuinem de la forma fàcil que seria; cremar les verdures amb flama, pelar-les i coure-les dins l’envàs per evitar la merma. És un plat que merma molt si el cuines tradicionalment: un 40%. A més, si tenim en compte el preu de la llum, si no cuines grans quantitats la producció surt molt cara. 

Albergínia escalivada.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
A les nostres instal·lacions manipulem productes que contenen gluten, crustacis, ous, peix, cacauets, soja, llet i lactosa, fruits secs, api, mostassa, sèsam, sulfits i mol·luscs.

Treure del frigorífic 15 minuts abans de consumir. Llest per al consum. Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.

Conservació

Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0º i 4ºC.

Suggeriments

  • Ben amanit amb sal, pebre i oli d’oliva.
  • També ens pot servir com ingredient per elaborar d’altres plats (botifarra, hamburguesa, coca de recapte).
  • Pots elaborar una mousse o una salsa.
  • Pots acompanyar els teus plats de carn.
  • Per posar al damunt d’una torrada amb anxoves.

Valors nutricionals del producte per 100 g


  • · Valor energètic (KJ/kcal): 32
  • · Proteïnes: 1,4
  • · Hidrats de carboni: 5,2
  • dels quals sucres: 3,0
  • · Greixos: 0,2
  • dels quals saturats: 0,1
  • · Sal: 0,0
  • Amanida d'arròs Thai gessamí
  • Amanida de pasta grega
  • Amanida de pasta amb vinagreta de fruits secs
  • Ensaladilla russa
  • Esqueixada de bacallà d'Islàndia
  • Arròs Thai saltat amb ceba i all tendre
  • Arròs Thai saltat amb ceba i panses
  • Braç de tonyina
  • Escalivada
  • Pebrot escalivat
  • Ceba escalivada
  • Gaspatxo
  • Empedrat
  • Mousse de peix de roca
  • Mousse d'escalivada