PRODUCTES FRESCOS

PRODUCTES FRESCOS
Amanida d'arròs Thai gessamí

Amanida d'arròs Thai gessamí

Elaborat amb arròs tailandès gessamí, saltejat amb bacó i talls de truita.

FORMATS

250 g 400 g 1 kg

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓLlest per al consum

AL·LÈRGENS

  • Soja i productes a base de soja
  • Mol·luscs i productes a base de mol·luscs
  • Peix i productes a base de peix
  • Ous i productes a base d'ou

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.

Conservació

Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0º i 3ºC.

Suggeriments

Primer plat per menjar fred.
Se li pot afegir salsa rosa o dauets de pinya.

Arròs thai, pèsols, bacon fumat, surimi, oliva negra, oli, ou i sal.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
A les nostres instal·lacions manipulem productes que contenen gluten, crustacis, ous, peix, cacauets, soja, llet i lactosa, fruits secs, api, mostassa, sèsam, sulfits i mol·luscs.

A punt per consumir. Treure de la nevera 15 minuts abans de servir.

Valors nutricionals del producte per 100 g


  • · Valor energètic (KJ/kcal): 167
  • · Proteïnes: 4,3
  • · Hidrats de carboni: 20
  • dels quals sucres: 0,9
  • · Greixos: 7,3
  • dels quals saturats: 1,7
  • · Sal: 1,4
  • Ensaladilla russa
  • Arròs Thai saltat amb ceba i all tendre
  • Arròs Thai saltat amb ceba i panses
  • Escalivada
  • Pebrot escalivat
  • Ceba escalivada
  • Albergínia escalivada
  • Gaspatxo
  • Esqueixada de bacallà d'Islàndia
  • Braç de tonyina
  • Amanida de pasta amb vinagreta de fruits secs
  • Amanida de pasta grega
  • Empedrat
  • Mousse de peix de roca
  • Mousse d'escalivada