PRODUCTES FRESCOS

PRODUCTES FRESCOS
Amanida de pasta amb vinagreta de fruits secs

Amanida de pasta amb vinagreta de fruits secs

Combinació de pasta de blat dur i verdures macerada amb vinagreta de fruits secs.

FORMATS

250 g 400 g 1 kg

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓLlest per al consum

AL·LÈRGENS

  • Fruits de closca
  • Soja i productes a base de soja
  • Mol·luscs i productes a base de mol·luscs
  • Cereals que continguin gluten i productes derivats.
  • Peix i productes a base de peix
  • Ous i productes a base d'ou

Una amanida diferent, macerada amb una vinagreta de fruits secs elaborada amb cacauet, ametlles i avellana. La pasta és de tipus margarites vegetals, d'espinacs i tomàquet. 

Saltem talls de bacó fumat que aporten molt de sabor, i palet de mar i olives negres.

La pasta de tipus margarita en forma de curculla recull molt bé la vinagreta, a més, no perd propietats, no s'asseca i es manté al dente durant tot el cicle de vida del plat.

És important treure-la de la nevera 15 minuts abans de consumir.

 

Vols saber més sobre la pasta 100% de sèmola de blat dur?

La sèmola de blat, s’obté en moldre el blat dur mitjançant uns cilindres estriats, que tallen el gra en comptes de reduïr-lo a farina. En finalitzar el procés, aconseguim uns grànuls petits, de color groc natural, que constitueixen la sèmola.

La sèmola guarda el millor del blat, un important percentatge de fibra i germen, vitamines i sals minerals.

La pasta elaborada amb 100% de sèmola de blat dur és d’un groc ambre, translúcid i resistent al trencament. Requereix més temps de cocció que les pastes elaborades amb farines però el resultat és molt millor; no es deforma ni es desfà, reté tots els nutrients i una vegada cuita conserva el color groc i una olor i sabor agradables.

Durant la cocció, aquest tipus de pasta no absorbeix aigua, evitant que quedi pàl·lida, tova o enganxosa. Aconseguint una porositat que fa que absorbeixi molt més la salsa amb la qual l’acompanyem i quedi molt més sabrosa! 

Pasta de blat dur i vegetal, surimi, oliva negre, bacó fumat, oli, vinagre de poma, fruits secs i pebre negre.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
A les nostres instal·lacions manipulem productes que contenen gluten, crustacis, ous, peix, cacauets, soja, llet i lactosa, fruits secs, api, mostassa, sèsam, sulfits i mol·luscs.

A punt per consumir. Treure de la nevera 15 minuts abans de servir i remenar bé la vinagreta perquè no quedi separada de la pasta.

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació.

Conservació

Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0º i 3ºC.

Suggeriments

Podeu afegir talls de tomàquet cherry i condimentar amb orenga.

Valors nutricionals del producte per 100 g


  • · Valor energètic (KJ/kcal): 234kcal
  • · Proteïnes: 5,5g
  • · Hidrats de carboni: 18g
  • dels quals sucres: 1,5g
  • · Greixos: 15g
  • dels quals saturats: 2,4g
  • · Sal: 2,3g
  • Amanida d'arròs Thai gessamí
  • Ensaladilla russa
  • Esqueixada de bacallà d'Islàndia
  • Arròs Thai saltat amb ceba i all tendre
  • Arròs Thai saltat amb ceba i panses
  • Braç de tonyina
  • Escalivada
  • Pebrot escalivat
  • Ceba escalivada
  • Albergínia escalivada
  • Gaspatxo
  • Amanida de pasta grega
  • Empedrat
  • Mousse de peix de roca
  • Mousse d'escalivada