PRODUCTES FRESCOS

PRODUCTES FRESCOS
Arròs Thai saltat amb ceba i panses

Arròs Thai saltat amb ceba i panses

Arròs Thai saltat amb ceba i panses ideal per utilitzar com a acompanyament.

FORMATS

250 g 1 kg

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓForn
  • PREPARACIÓPaella / cassola

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.

Conservació

Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0º i 3ºC.

Suggeriments

Ideal com a acompanyament dels nostres plats asiàtics.
El podem utilitzar com a guarnició de carn o peix.

Arròs perfumat al gessamí, ceba, oli, panses i sal.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
A les nostres instal·lacions manipulem productes que contenen gluten, crustacis, ous, peix, cacauets, soja, llet i lactosa, fruits secs, api, mostassa, sèsam, sulfits i mol·luscs.

Forn 160ºC (Passar el producte a un recipient preparat per a forn)

  • Ració - 4 minuts

Paella / cassola (Passar el producte en una paella o cassola i escalfar a foc mitjà)

  • Ració - 4 minuts fins que arrenqui el bull

Valors nutricionals del producte per 100 g


  • · Valor energètic (KJ/kcal): 223kcal
  • · Proteïnes: 2.6g
  • · Hidrats de carboni: 30g
  • dels quals sucres: 3.8g
  • · Greixos: 10
  • dels quals saturats: 1.3
  • · Sal: 0.53g
  • Amanida d'arròs Thai gessamí
  • Ensaladilla russa
  • Esqueixada de bacallà d'Islàndia
  • Arròs Thai saltat amb ceba i all tendre
  • Braç de tonyina
  • Escalivada
  • Pebrot escalivat
  • Ceba escalivada
  • Albergínia escalivada
  • Gaspatxo
  • Amanida de pasta amb vinagreta de fruits secs
  • Amanida de pasta grega
  • Empedrat
  • Mousse de peix de roca
  • Mousse d'escalivada