PRODUCTES ULTRACONGELATS

PRODUCTES ULTRACONGELATS
Ceba juliana cuita

Ceba juliana cuita

Juliana de ceba de Figueres confitada amb oli.

FORMATS

500 g

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓMicroones
  • PREPARACIÓBany maria

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació.

Conservació
Envasat en bossa termoformada. Producte ultracongelat amb nitrogen líquid. Conservar a -18ºC.

Suggeriments
És ideal per fer guarnicions a tot tipus de carns, per afegir-la a altres cuinats, per fer remenats, sopa de ceba i fins i tot la pots caramel·litzar.

Ceba de Figueres i oli de gira-sol.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
A les nostres instal·lacions manipulem productes que contenen gluten, crustacis, ous, peix, cacauets, soja, llet i lactosa, fruits secs, api, mostassa, sèsam, sulfits i mol·luscs.

DESCONGELACIÓ
Descongelar en fred a 3ºC durant 24 hores
Descongelació ràpida: microones o bany maria

PREPARACIÓ

Microones 700W (Perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones):
Congelat - 8 minuts
Descongelat - 4 minuts

Bany Maria 95ºC (Sense perforar l'envàs introduir-lo al Bany Maria):
Congelat - 14 minuts
Descongelat - 7 minuts

  • Patates braves
  • Sofregit de ceba
  • Sofregit fosc de ceba
  • Salsa romesco
  • Salsa tomàquet
  • Pasta de macarrons precuita
  • Pasta d'espaguetis precuita
  • Pasta de rigatoni precuita
  • Cigrons
  • Mongetes
  • Llenties
  • Fesols
  • Hummus