Croquetons de ceps saltejats i formatge de cabra. Elaborats amb llet fresca de Fonteta, que dona molta més cremositat. Arrebossats amb pa ratllat seleccionat i llavors de xia, perquè el croquetó quedi ben daurat i cruixent. De gust molt ben equilibrat entre els ceps i el formatge de cabra.
Llet fresca pasteuritzada, farina de blat, ceps, ceba, pa ratllat, mantega, formatge de cabra, aigua, sal i oli oliva.
Fregidora 170ºC (fregir amb oli abundant a 170º poques unitats i deixar remuntar la temperatura després de cada fregida)
Fregidora 180ºC (fregir amb oli abundant a 180º poques unitats i deixar remuntar la temperatura després de cada fregida)
Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.
Conservació
Producte ultracongelat. Conservar a -18ºC.
Suggeriments
Pots menjar-les com a tapa o de primer plat acompanyades d'amanida.
Acompanyades amb una amanida verda amb vinagreta d'alfàbrega i mostassa li donaràs el toc fresc ideal.