PRODUCTES FRESCOS

PRODUCTES FRESCOS
Canelons de confit i foie d'ànec amb beixamel de poma caramelitzada

Canelons de confit i foie d'ànec amb beixamel de poma caramelitzada

Confit d’ànec amb ceba rostida i foie. Dos textures per gaudir.

FORMATS

1 ració ( 2u.) 3 racions ( 6u.)

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓForn

AL·LÈRGENS

  • Llet i els seus derivats (inclosa la lactosa)
  • Api i productes derivats
  • Cereals que continguin gluten i productes derivats.
  • Ous i productes a base d'ou
Disponible del 04 de decembre al 05 de gener.

Forn 180ºC: Retirar l'envàs transparent abans d'introduir-lo al forn

  • Safata 1 ració: 6 minuts
  • Safata 3 racions: 10 minuts

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.

Conservació

Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0 i 3ºC.

Suggeriments

Pots acompanyar amb daus o làmines de poma caramelitzada.

Pasta fresca a l'ou, ànec confitat, foie d'ànec, llet fresca, brou, pa, ceba, oli d'oliva, sal.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />

Valors nutricionals del producte per 100 g



  • · Valor energètic (KJ/kcal): 185
  • · Proteïnes: 6,90
  • · Hidrats de carboni: 12,30
  • dels quals sucres: 2,70
  • · Greixos: 11,90
  • dels quals saturats: 6,40
  • · Sal: 0,81
OPCIÓ CONGELAT
  • Brandada de bacallà d'Islàndia
  • Cargols
  • Carpaccio de cargols amb salsa
  • Canelons de carn sense beixamel
  • Canelons de carn amb beixamel i formatge
  • Canelons d'espinacs amb beixamel i formatge
  • Brou
  • Vedella amb bolets
  • Sopa de peix amb gambes
  • Canelons de bacallà d'Islàndia amb samfaina amb beixamel de tomàquet al forn
  • Canelons de ceps i verdures amb beixamel de ceps
  • Canelons de peix i marisc amb beixamel de peix
  • Canelons de salmó de Noruega i espinacs amb beixamel d'espinacs saltats
  • Mousse d'escalivada
  • Mousse de carbassó
  • Mousse de peix de roca
  • Calamars farcits
  • Pollastre farcit amb prunes i pinyons