PRODUCTES FRESCOS

PRODUCTES FRESCOS
Vedella amb bolets

Vedella amb bolets

Rodó de vedella rostit amb un guisat de bolets.

FORMATS

250 g 400 g 1 kg

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓForn
  • PREPARACIÓPaella / cassola
  • PREPARACIÓMicroones

AL·LÈRGENS

  • Llet i els seus derivats (inclosa la lactosa)
  • Fruits de closca
  • Soja i productes a base de soja
  • Cereals que continguin gluten i productes derivats.

Rodó d'espatlla de vedella guisat amb bolets, un dels millors guisats elaborats amb vedella. Combinem la melositat i tendresa de la vedella amb el sabor de muntanya que ens regalen els bolets, tot lligat amb una salsa de gust intens. Els bolets són silvestres i de cultiu, cuinem amb ceps, rovelló, shitake i nameko. L'acabem amb una picada de fruits secs, all i julivert.

Cuinem el plat amb rodó de vedella, que és un tall molt sucós i gustós. La vedella es cou durant unes 4 hores per assegurar que sigui ben tendre.

Rodó d'espatlla de vedella, ceba, bolets, vi ranci, oli d'oliva, tomàquet, all, farina, ametlla, julivert i pebre negre. 

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
A les nostres instal·lacions manipulem productes que contenen gluten, crustacis, ous, peix, cacauets, soja, llet i lactosa, fruits secs, api, mostassa, sèsam, sulfits i mol·luscs.

Microones 700W (Perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones)

  • Safata mitjana (400g) - 3 o 4 minuts

Forn 160ºC (Passar el producte a un recipient preparat per forn)

  • Safata mitjana (400g) - 6 minuts

Paella / cassola (Passar el producte a una paella o cassola i escalfar a foc mitjà)

  • Safata mitjana (400g) - 4 minuts

 

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.

Conservació

Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0º i 3ºC.

Suggeriments

És un segon plat molt complert que es pot acompanyar de patates bullides, de puré de patata o del nostre milfulls.
Per fer un mar i muntanya, hi pots afegir unes gambes saltejades.

Valors nutricionals del producte per 100 g


  • · Valor energètic (KJ/kcal): 121kcal
  • · Proteïnes: 15g
  • · Hidrats de carboni: 3,4g
  • dels quals sucres: 0,6g
  • · Greixos: 5,3g
  • dels quals saturats: 1,3g
  • · Sal: 1,65g
  • Cargols
  • Canelons de carn sense beixamel
  • Canelons de carn amb beixamel i formatge
  • Canelons d'espinacs amb beixamel i formatge
  • Canelons de ceps i verdures amb beixamel de ceps
  • Sopa de peix amb gambes
  • Brou
  • Mousse de peix de roca
  • Mousse d'escalivada
  • Vieires farcides
  • Pollastre farcit amb prunes i pinyons