Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.
Conservació
Producte ultracongelat amb nitrogen líquid. Mantenir a -18ºC.
Suggeriments
Podem afegir unes gambes fregides o a la planxa per completar el plat.
Canelons: Pasta fresca a l'ou, gamba, filet de lluç, mussola, bacallà, ceba, xerès sec, mantega, farina, pebre negre, oli d'oliva i sal.
Beixamel de peix: Llet fresca pasteuritzada, brandada de bacallà, mantega, farina, sal i pebre.
Formatge emmental i semicurat.
Forn 180ºC (Retirar l'envàs transparent abans d'introduir-lo al forn)
Microones 700W (Perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones)
És recomenable un cop calent passar-ho per una salamandra per gratinar el formatge.
*Per descongelar: deixar 24 hores en refrigeració.