Cuinem el farcit dels canelons com es fa tradicionalment. Rostim i daurem el pollastre amb una cocció lenta perquè quedi ben melós. Un cop està ben rostit amb ceba i all, es prepara el farcit. Embolcallem el caneló amb pasta fresca d'elaboració pròpia i el cobrim d'una cremosa beixamel.
Elaborem la pasta dels canelons amb sèmola de blat dur i ou. Amb la tècnica de l'extracció lenta i gràcies a una peça de coure anomenada "trafilatura" aconseguim que la pasta surti d'una forma més lenta i tingui més porositat, així millorem notablement el seu sabor.
Canelons: Pasta a l'ou, rostit de pollastre, brou, llet fresca pasteuritzada, ceba, pa, tapioca, oli d'oliva i espècies.
Beixamel de ceba rostida: Llet fresca pasteuritzada, ceba, farina, mantega, sal i espècies.
Formatge emmental i semicurat.
Forn 180ºC (Retirar l'envàs transparent abans d'introduir-lo al forn)
Microones 700W (Perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones)
És recomenable un cop calent passar-ho per una salamandra per gratinar el formatge.
*Per descongelar: deixar 24 hores en refrigeració.
Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.
Conservació
Producte ultracongelat amb nitrogen líquid. Mantenir a -18ºC.
Suggeriments
Pots presentar el plat amb una decoració de fruits secs.