Canelons: Llet, brou, farina i sèmola de blat, carn d'ànec confitada, carn de porc, pa, mousse de foie gras, espècies, ceba, tapioca, oli de pinyolada d'oliva i oli d'oliva verge, midó de blat, albúmina d'ou i farina de blat de moro.
Beixamel de poma: Llet pasteuritzada, poma, farina i midó de blat, mantega, oli de girasol, sal, llimona i espècies.
Formatge barreja curat i formatge emmental francès.
Forn 180ºC (Retirar l'envàs transparent abans d'introduir-lo al forn)
Microones 700W (Perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones)
És recomanable un cop calent passar-ho per una salamandra per gratinar el formatge.
*Per descongelar: deixar 24 hores en refrigeració.
Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.
Conservació
Producte ultracongelat amb nitrogen líquid. Mantenir a -18ºC.
Suggeriments
Pots acompanyar amb daus o làmines de poma caramel·litzada.