Cuinem el farcit dels canelons com es fa tradicionalment. Rostim i daurem el pollastre amb una cocció lenta perquè quedi ben melós. Un cop està ben rostit amb ceba i all, es prepara el farcit.
Pasta a l'ou, pollastre, llet, brou, ceba, llorer, vi ranci, oli d'oliva, nou moscada, pebre negre i sal.
* Afegir beixamel i formatge a gust del consumidor abans d'introduir-lo al microones o forn
Microones 700W (Perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones)
Forn 180ºC (Retirar l'envàs transparent abans d'introduir-lo al forn)
Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.
Conservació
Producte ultracongelat. Conservar a -18ºC.
Suggeriments
Com a primer plat o degustació.
Per aconseguir un plat més original (sense beixamel) els pots arrebossar, fregir i tallar amb tres talls. Queden fantàstics per una tapa o aperitiu.
Si li afegeixes un toc de sofregit de ceba a la beixamel et quedarà més gustós.
Pots presentar el plat amb una decoració de fruits secs.