Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.
Conservació
Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0º i 3ºC.
Suggeriments
Com a primer plat o degustació.
Per aconseguir un plat més lleuger (sense beixamel) els pots arrebossar, fregir i tallar en tres talls. Queden fantàstics per una tapa o aperitiu.
Si prefereixes fer la beixamel, li pots donar un toc més fresc amb una mica de tomàquet.
Si els vols menjar sense beixamel els pots tallar, arrebossar i fregir.
Son fantàstics com a tapa degustació o aperitiu.
Espinacs, ceba, sèmola i farina de blat, llet A2 pasteuritzada, llet uht, oli de pinyolada d'oliva, oli d'oliva verge, ametlla, panses, vi, espècies, farina i midó de blat, tapioca, mantega, farina de blat de moro, albúmina d'ou i espinacs en pols.
Beixamel: llet A2 pasteuritzada, farina i midó de blat, mantega, espinacs i espècies.
Formatge ratllat: Formatge barreja curat i formatge emmental francès.
Microones 700W (Perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones)
Forn 180ºC (Retirar l'envàs transparent abans d'introduir-lo al forn)