Amb vedella, porc i pollastre, cuinem un bon rostit per farcir els canelons, embolcallats amb pasta fresca!
Cuinem el farcit dels canelons com es fa tradicionalment. Rostim i daurem la carn de porc, de vedella i de pollastre, amb una cocció lenta perquè quedi ben melosa. Un cop està ben rostida, es prepara el farcit. Embolcallem el caneló amb pasta fresca d'elaboració pròpia i el cobrim d'una cremosa beixamel.
Elaborem la pasta dels canelons amb sèmola de blat dur i ou. Amb la tècnica de l'extracció lenta i gràcies a una peça de coure anomenada "trafilatura" aconseguim que la pasta surti d'una forma més lenta i tingui més porositat, així millorem notablement el seu sabor. Cuinem la beixamel amb llet fresca de Fonteta que és de tipus A2A2, més fàcil de digerir i afegim formatge semicurat de vaca, cabra i ovella, per aconseguir un gratinat ben daurat.
Magre de porc, vedella i pollastre, ceba, all, farina, ou, llet fresca pasteuritzada, mantega, formatge, sal i pebre negre.
Microones 700W (Perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones)
És recomanable un cop calent passar-ho per una salamandra per gratinar el formatge.
Forn 180ºC (Retirar l'envàs transparent abans d'introduir-lo al forn)
Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.
Conservació
Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0º i 3ºC.
Suggeriments
Si prefereixes fer la beixamel, li pots donar un toc més fresc amb una mica de tomàquet.
Si els vols menjar sense beixamel els pots tallar, arrebossar i fregir.
Són fantàstics com a tapa degustació o aperitiu.