PRODUCTES FRESCOS

PRODUCTES FRESCOS
Canelons de confit i foie d'ànec amb beixamel de poma caramel·litzada

Canelons de confit i foie d'ànec amb beixamel de poma caramel·litzada

Confit d’ànec amb ceba rostida i foie. Dos textures per gaudir.

FORMATS

2 u. de 14 cm (85 gr./u) 6 u. de 14 cm (85 gr./u)

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓForn
  • PREPARACIÓMicroones

AL·LÈRGENS

  • Llet i els seus derivats (inclosa la lactosa)
  • Api i productes derivats
  • Cereals que continguin gluten i productes derivats.
  • Ous i productes a base d'ou

Canelons: Llet, brou, farina i sèmola de blat, carn d'ànec confitada, carn de porc, pa, mousse de foie gras, espècies, ceba, tapioca, oli de pinyolada d'oliva i oli d'oliva verge, midó de blat, albúmina d'ou i farina de blat de moro.

Beixamel de poma: Llet pasteuritzada, poma, farina i midó de blat, mantega, oli de girasol, sal, llimona i espècies.

Formatge barreja curat i formatge emmental francès.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
A les nostres instal·lacions manipulem productes que contenen gluten, crustacis, ous, peix, cacauets, soja, llet i lactosa, fruits secs, api, mostassa, sèsam, sulfits i mol·luscs.

Forn 180ºC: Retirar l'envàs transparent abans d'introduir-lo al forn

  • Safata 1 ració: 6 minuts
  • Safata 3 racions: 10 minuts

Microones 700W: Perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones.

  • Safata 1 ració: 4,5 minuts
  • Safata 3 racions: 6 minuts

És recomanable, un cop calent, passar-ho per una salamandra per gratinar el formatge.

 

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.

Conservació

Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0 i 3ºC.

Suggeriments

Pots acompanyar amb daus o làmines de poma caramel·litzada.

Valors nutricionals del producte per 100 g


  • · Valor energètic (KJ/kcal): 161kcal
  • · Proteïnes: 7,0g
  • · Hidrats de carboni: 11g
  • dels quals sucres: 2,4g
  • · Greixos: 9,9g
  • dels quals saturats: 4,6g
  • · Sal: 1,0g
OPCIÓ CONGELAT
  • Canelons de carn sense beixamel
  • Canelons de carn amb beixamel i formatge
  • Canelons d'espinacs amb beixamel i formatge
  • Canelons de peix i marisc amb beixamel de peix
  • Canelons de ceps i verdures amb beixamel de ceps
  • Canelons de pollastre rostit amb beixamel de ceba rostida
  • Canelons de llobregant i rap amb beixamel
  • Caneló de pollastre de l'Empordà i tòfona amb beixamel
  • Lasanya de carn
  • Lasanya de verdures
  • Albergínia farcida
  • Preparat per a paella mixta