PRODUCTES FRESCOS

PRODUCTES FRESCOS
Canelons de pollastre rostit amb beixamel de ceba rostida

Canelons de pollastre rostit amb beixamel de ceba rostida

Cuinem el rostit de pollastre de manera tradicional amb ceba, all i herbes aromàtiques.

FORMATS

2 u. de 14 cm (85 gr./u) 6 u. de 14 cm (85 gr./u)

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓForn
  • PREPARACIÓMicroones

AL·LÈRGENS

  • Llet i els seus derivats (inclosa la lactosa)
  • Api i productes derivats
  • Cereals que continguin gluten i productes derivats.
  • Ous i productes a base d'ou

Cuinem el farcit dels canelons com es fa tradicionalment. Rostim i daurem el pollastre amb una cocció lenta perquè quedi ben melós. Un cop està ben rostit amb ceba i all, es prepara el farcit. Embolcallem el caneló amb pasta fresca d'elaboració pròpia i el cobrim d'una cremosa beixamel.

Elaborem la pasta dels canelons amb sèmola de blat dur i ou. Amb la tècnica de l'extracció lenta i gràcies a una peça de coure anomenada "trafilatura" aconseguim que la pasta surti d'una forma més lenta i tingui més porositat, així millorem notablement el seu sabor.

Canelons: Pasta a l'ou, rostit de pollastre, brou, llet fresca pasteuritzada, ceba, pa, tapioca, oli d'oliva i espècies. 
Beixamel de ceba rostida: Llet fresca pasteuritzada, ceba, farina, mantega, sal i espècies.
Formatge emmental i semicurat.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
A les nostres instal·lacions manipulem productes que contenen gluten, crustacis, ous, peix, cacauets, soja, llet i lactosa, fruits secs, api, mostassa, sèsam, sulfits i mol·luscs.

Forn 180ºC (Retirar l'envàs transparent abans d'introduir-lo al forn)

  • Safata 1 ració: 6 minuts
  • Safata 3 racions: 10 minuts

 

Microones 700W (Perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones)

  • 1 ració: 4,5 minuts

És recomenable un cop calent passar-ho per una salamandra per gratinar el formatge.

 

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.

Conservació

Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0 i 3ºC

Suggeriments

Pots presentar el plat amb una decoració de fruits secs.

Valors nutricionals del producte per 100 g


  • · Valor energètic (KJ/kcal): 196kcal
  • · Proteïnes: 13g
  • · Hidrats de carboni: 8,3g
  • dels quals sucres: 2,6g
  • · Greixos: 10g
  • dels quals saturats: 4,7g
  • · Sal: 0,99g
OPCIÓ CONGELAT
  • Mousse d'escalivada
  • Mousse de peix de roca
  • Pollastre farcit amb bolets i bacó
  • Pollastre farcit amb prunes i pinyons
  • Vieira farcida
  • Cargols
  • Canelons de carn sense beixamel
  • Canelons de carn amb beixamel i formatge
  • Canelons d'espinacs amb beixamel i formatge
  • Canelons de peix i marisc amb beixamel de peix
  • Canelons de confit i foie d'ànec amb beixamel de poma caramel·litzada
  • Canelons de ceps i verdures amb beixamel de ceps
  • Canelons de llobregant i rap amb beixamel
  • Caneló de pollastre de l'Empordà i tòfona amb beixamel
  • Brou
  • Vedella amb bolets