Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació.
Conservació
Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0º i 3ºC.
Suggeriments
Podem acompanyar aquest plat de festa amb puré de poma o poma al forn.
Pollastre farcit amb prunes i pinyons: Carn de pollastre, carn de porc, ou, prunes, llet, panses, pa, brandi, pinyons, ceba, oli de pinyolada d'oliva, oli d'oliva verge i espècies.
Salsa de poma: Brou vegetal, ceba, poma Golden, oli de pinyolada d'oliva, oli d'oliva verge, porro, all, oli de gira-sol, vi, llimona i midó blat de moro.
Forn 160ºC (Passar el producte a un recipient preparat per forn i abocar-hi la salsa)
Paella / cassola (Passar el producte a una paella o cassola i escalfar a foc mitjà)