PRODUCTES ULTRACONGELATS

PRODUCTES ULTRACONGELATS
Preparat peix + fumet

Preparat peix + fumet

Barreja de fumet i marca per poder elaborar i personalitzar aquest plat típic de la cuina mediterrània.

FORMATS

480 g

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓForn
  • PREPARACIÓPaella / cassola

AL·LÈRGENS

  • Api i productes derivats
  • Peix i productes a base de peix

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació.

Conservació
Envasat en bossa termoformada. Producte ultracongelat amb nitrogen líquid. Conservar a -18ºC.

Suggeriments
Podem fregir amb oli unes gambetes o escamarlans i afegir-les, o també hi podem afegir unes cloïsses.

Marca: Pota, oli d'oliva, ceba, tomàquet, vi negre i sal.

Fumet: Aigua, peix variat, rape, ceba, gambot, all, cranc, oli d'oliva, sal, pastanaga, porro i api.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
A les nostres instal·lacions manipulem productes que contenen gluten, crustacis, ous, peix, cacauets, soja, llet i lactosa, fruits secs, api, mostassa, sèsam, sulfits i mol·luscs.

Abans de preparar, s'ha de descongelar:

DESCONGELACIÓ
Descongelar en fred a 3ºC durant 24 hores
Descongelació ràpida: microones o bany maria

Microones 700W (Perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones):
Congelat - 4 minuts
Descongelat - 2 minuts

Bany Maria 95ºC (Sense perforar l'envàs introduir-lo al bany maria):
Congelat - 7 minuts
Descongelat - 3'5 minuts

PREPARACIÓ

Producte amb barreja de marca i fumet per elaborar una ració de fideuà.
En una paellera amb oli, fregir 90gr de fideus, retirar el fideu i llavors posar tot el producte a bullir. Aixecar el bull, incorporar els fideus rossejats prèviament, coure durant 5 minuts i posar al forn a 170ºC durant 5 minuts més.

Valors nutricionals del producte per 100 g


  • · Valor energètic (KJ/kcal): 59kcal
  • · Proteïnes: 3,4g
  • · Hidrats de carboni: 1,9g
  • dels quals sucres: 0,47g
  • · Greixos: 4,2g
  • dels quals saturats: 0,9g
  • · Sal: 0,57g
  • Sofregit de ceba
  • Sofregit fosc de ceba
  • Marca de carn
  • Marca de peix
  • Fumet de peix i marisc
  • Ceba juliana cuita