Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació.
Conservació
Envasat en bossa termoformada. Producte ultracongelat amb nitrogen líquid. Conservar a -18ºC.
Marca: Pota, oli d'oliva, ceba, tomàquet, vi negre i sal.
Fumet: Aigua, peix variat, rape, ceba, gambot, all, cranc, oli d'oliva, sal, pastanaga, porro i api.
Abans de preparar, s'ha de descongelar:
DESCONGELACIÓ
Descongelar en fred a 3ºC durant 24 hores
Descongelació ràpida: microones o bany maria
Microones 700W (Perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones):
Congelat - 4 minuts
Descongelat - 2 minuts
Bany Maria 95ºC (Sense perforar l'envàs introduir-lo al bany maria):
Congelat - 7 minuts
Descongelat - 3'5 minuts
PREPARACIÓ
Producte amb barreja de marca i fumet per elaborar una ració de fideuà.
En una paellera amb oli, fregir 90gr de fideus, retirar el fideu i llavors posar tot el producte a bullir. Aixecar el bull, incorporar els fideus rossejats prèviament, coure durant 5 minuts i posar al forn a 170ºC durant 5 minuts més.