Pebrot molsut de textura consistent i qualitat extra, ceba de Figueres de mida petita i sabor dolcet i albergínia de primera tallada a quarts. Un producte natural, sense conservants i amb una garantia de 15 dies de caducitat.
Escalivem al forn, amb el mètode tradicional. Pelem les verdures i les netegem de pell i grana. Llavors les escorrem i envasem en atmòsfera protectora evitant l’excés de líquid i aconseguint un pes net. No les cuinem de la forma fàcil que seria; cremar les verdures amb flama, pelar-les i coure-les dins l’envàs per evitar la merma. És un plat que merma molt si el cuines tradicionalment: l'alberginia un 40%, la ceba un 60% i el pebrot fins a un 65%. A més, si tenim en compte el preu de la llum, si no cuines grans quantitats la producció surt molt cara.
Pebrot, albergínia i ceba.
Llest per al consum
Treure de la nevera 10 minuts abans de consumir. Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.
Conservació
Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0º i 4ºC.
Suggeriments
Qualsevol combinació és possible. L'escalivada és molt versàtil.