Arròs carnaroli, ceba, brou vegetal, pebrot vermell, oli de pinyolada d'oliva i oli d'oliva verge, carxofa, pebrot verd, pèsol, tomàquet triturat, all i sal.
A les nostres instal·lacions manipulem productes que contenen gluten, crustacis, ous, peix, cacauets, soja, llet i lactosa, fruits secs, api, mostassa, sèsam, sulfits i mol·luscs.
Microones 700W (Perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones)
- Safata mitjana (400g) - 2 o 3 minuts
- Safata petita (250g) - 2 minuts
Forn 160ºC (Passar el producte a un recipient preparat per forn)
- Safata gran (1,8Kg) - 4 minuts
- Safata petita (250g) - 3 o 4 minuts
Paella / cassola (Passar el producte a una paella o cassola i escalfar a foc mitjà)
- Safata mitjana (400g) - 3 o 4 minuts
- Safata petita (250g) - 3 minuts