Pebrot molsut de qualitat extraprimera i textura consistent, escalivat al forn i pelat a mà. Un producte natural, sense conservants i amb una garantia de 15 dies de caducitat.
Escalivem al forn, amb el mètode tradicional. Pelem les verdures i les netegem de pell i grana. Llavors les escorrem i envasem en atmòsfera protectora evitant l’excés de líquid i aconseguint un pes net. No les cuinem de la forma fàcil que seria; cremar les verdures amb flama, pelar-les i coure-les dins l’envàs per evitar la merma. És un plat que merma molt si el cuines tradicionalment: fins a un 65%. A més, si tenim en compte el preu de la llum, si no cuines grans quantitats la producció surt molt cara.
Pebrot vermell.
Treure del frigorífic 15 minuts abans de consumir. Llest per al consum.
Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.
Conservació
Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0º i 4ºC.
Suggeriments