Cuinem l'albergínia al forn i la farcim amb la seva polpa, carn magre de porc femella i verdures. A la carn del farcit només hi afegim sal i pebre. La piquem i la cuinem, per assegurar que està lliure d'additius. Hi afegim una beixamel ben cremosa perquè ens aguanti el gratinat i perquè puguem visualment es pugui apreciar el farcit. Les albergínies, prèviament les triem i les calibrem per garantir que la mida i el pes sempre siguin iguals.
Els preparats de carn normalment porten conservants i colorants, ja que sinó la carn perd el color de seguida. Nosaltres fem el farcit de l'albergínia amb carn picada. Piquem i cuinem la carn per assegurar que l'únic que s'hi afegeixi sigui sal i pebre.
Albergínia, magre de porc, ceba, pebrot vermell, xampinyó, tomàquet, llet fresca pasteuritzada A2A2, mantega, oli d'oliva, espècies i formatge.
Microones 700W (Perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones)
Forn 180ºC (Retirar l'envàs transparent abans d'introduir-lo al forn)
Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.
Conservació
Envasat en atmosfera protectora. Producte ultracongelat. Conservar a -18ºC.
Suggeriments
És un plat molt complet que pots menjar sol o acompanyat d’una amanida lleugera.