El projecte compta amb Salvador Garcia-Arbós, periodista i gastrònom gironí.
Cuinats Jotri ha presentat la nova línia gastronòmica que recupera i actualitza plats tradicionals de la cuina catalana.
La presentació ha anat a càrrec de Francesc Baltrons, responsable de R+D de Cuinats Jotri i Salvador Garcia-Arbós, periodista i gastrònom que col·labora en aquest projecte. A la presentació han explicat el per què de cada plat, que en aquesta ocasió es tractava de la Poma de "relleno" i el Cim i tomba, la seva història i recorregut, i com s'en pot gaudir a la taula de la mà de Cuinats Jotri.
El Cim i tomba està fet a partir d'ingredients de proximitat com són la rajada, les patates, l'all i les ametlles que converteixen la recepta en un dels "platillos" més representatius de la cuina marinera de Tossa de Mar. Per la seva banda la Poma de "relleno" està elaborada a partir de poma, carn, melindros i torró que s'integren per recuperar aquesta relíquia de la cuina medieval més empordanesa.
Aquest projecte pretén actualitzar una desena de receptes de plats de la cuina tradicional catalana. Al novembre, en un acte amb motiu del Fòrum Gastronòmic de Barcelona es donaran a conèixer nous plats de cinquena gamma de Cuinats Jotri, i posteriorment la resta en successives presentacions.
Salvador Garcia-Arbós
Salvador Garcia-Arbós, nascut el 27 de febrer del 1962, és escriptor i periodista. Col·labora mensualment a la revista Cuina i al programa de Catalunya Ràdio "Un Restaurant Caníbal a Berlín". També amb Paula Molés presenta setmanalment el microespai Tips, de Catalunya Informació. És un dels fundadors de @7caníbales, un dels mitjans digitals gastronòmics més prestigiosos i influents en espanyol a tot el món, Premio Nacional de Gastronomía a la millor Publicació Periòdica Digital 2018.
Presentem els packs de Nadal! La solució pels teus àpats d’aquestes festes o bé per regalar com a panera…
Segurament molts de nosaltres seguim una dieta “flexitariana” tot I desconèixer aquest concepte. Es tracta d’un mot...
Ens visiten els alumnes d'Innovació i Seguretat Alimentària i d’Enginyeria Agroalimentària
Aquest any, hem tingut el plaer de patrocinar l'obra de L'Oreneta a Salt amb un repartiment de luxe; l'Emma Vilarasau i en Dafnis Balduz!
A Cuinats Jotri som una empresa conscient, que opta per cuidar el nostre planeta, a través de les següents accions...
Agraïts per l'alta participació i contents d'haver-vos fet sentir com a casa a l'estand de Cuinats Jotri!
Des de Cuinats Jotri, estem contents d’anunciar que ens hem convertit en Inoblidables! I us preguntareu… per què inoblidables?
Ja tens tots els àpats apunt per aquestes festes? Nosaltres sí i són irresistibles!
Tot un plaer col·laborar amb aquest esdeveniment i esperem que se celebri durant molts anys més!
Elaborats amb ingredients de temporada i fantàstics per començar a escalfar motors per l'hivern.
A Cuinats Jotri celebrem 20 anys i gairebé 40 sumant experiències a la cuina!
Amb la il·lusió d'ensenyar-vos tota la nostra oferta gastronòmica
L’empresa gironina de plats cuinats fa una donació de dos-cents setze canelons al centre d’acolliment La Sopa
A Cuinats Jotri seguim treballant per a tu amb esforç i dedicació per a poder acabar l’any de la millor manera i oferir-vos un ampli ventall de plats de Nadal.
Coneixes els nostres plats de tardor? Trinxat, arròs amb bolets i salsitxes, canelons de ceps i verdures amb beixamel de ceps...i molt més!
Tasta els nostres plats d'estiu: Braç de tonyina, esqueixada, gaspatxo, amanida de bulgur...
I molts més!!
Entreu en calor menjant de manera saludable i casolana!
Es serviran aquest Nadal a persones sense llar.
En el primer dia del Fòrum s'ha fet la presentació dels nous plats de cuina tradicional catalana
El projecte compta amb Salvador Garcia-Arbós, periodista i gastrònom
La segona edició de la fira iMeat, la fira destinada als professionals minoristes del món de la carnisseria, s'ha consolidat
Cuinats Jotri participa en un postgrau que s'imparteix al Centre d’Innovació Gastronòmica Industrial-FoodLab de Riudellots de la Selva
Cuinats Jotri us convida a la Fira iMEAT Espanya els propers 6 i 7 d’octubre a la Fira de Cornellà
La secció d'economia del diari La Vanguardia ha dedicat, en l'edició del dimarts 20 d'agost, un reportatge a Cuinats Jotri
Del 4 al 7 de juliol ens trobareu a la Devesa de Girona
Una recepta d'arròs que combina peix, marisc, carn i verdures
Els dies 20 i 21 de maig presentem els nostres canelons i arrossos en un nou showcooking
Vols guanyar un lot de Cuinats Jotri per a tres persones i un llibre per aquest Sant Jordi?
El dilluns 18 de març vam presentar els nostres plats al Food Lab de Riudellots de la Selva.
Girona Gastronòmica ha entrevistat en Francesc Baltrons, responsable de I+D de Cuinats Jotri
Hi hem presentat les darreres creacions gastronòmiques
Un any més Cuinats Jotri hem assistit al Fòrum Gastronòmic Girona
Vine a visitar-nos i tastar els nostres plats, ens trobaràs a l’estand 186-193 del Palau de Fires de Girona.
Aquest Sant Joan us suggerim un pica pica per quedar com un rei!
Cuinats Jotri formarà part d'una iniciativa en què es pretén formar a professionals i ajudar a la indústria alimentària i a la innovació.
Gaudeix de l'estació més alegre de l'any amb les nostres receptes de primavera!
L’estació més freda de l’any ve acompanyada dels nostres plats més calentons!
Cuinem per a tu 20 receptes molt nadalenques perquè tingueu el Nadal més deliciós.
Un any més estem encantats amb la participació al Fòrum Gastronòmic de Girona i ja pensem en el proper.
Un any més cuinem per a tu al Fòrum Gastronòmic de Girona!
Ens trobaràs al pavelló 3 - Estand 354-362
Amb l'arribada de la tardor, arriben les nostres receptes de temporada.
Gaudeix de l'estació més divertida de l'any sense passar per la cuina!
Aquestes festes, para la taula amb el bon gust de les tradicions!
Assaboreix l’estació més acolorida de l’any amb les nostres receptes!
Us ve de gust un plat calent? Descobreix-los!
Amb el fred arriben els nostres plats que et faràn entrar en calor!
Escull els canelons i combina'ls amb la salsa beixamel que més t'agradi!
Gaudeix del teu Nadal que nosaltres cuinem per a tu!
Ens hem quedat amb molt bon gust de boca després del Fòrum Gastronòmic de Barcelona!
Aquestes festes de Sant Narcís cuinem per a tu canelons de festa major!
El Fòrum Gastronòmic ens ha atorgat el premi al gust més original dels premis Innofòrum!
Vine a visitar-nos i a tastar els nostres plats, ens trobaràs a l’estand B33 i C34 de la Fira Barcelona.
Arriba la tardor i amb ella els ingredients d'aquesta temporada!
Assaboreix els productes i les receptes més típiques d’aquesta època de l’any sense trepitjar la cuina!
Aquest Sant Joan us suggerim un pica pica per quedar com un rei!
Ja ha arribat la primavera! Et preparem set noves receptes amb molt de gust de temporada!
Volem conservar la tradició preparant-te receptes amb bacallà.
Aquesta temporada t'oferim nous plats frescos amb Gust d'Hivern.
Troba Cuinats Jotri a Facebook, Twitter i Instagram
Hem reafirmat que entre tots valorem la bona cuina i la qualitat gastronòmica, i això ens agrada!
Vine a visitar-nos i tastar els nostres plats, ens trobaràs a l’estand 50-51 i 60-61 del Palau de Fires de Girona.