ACTUALITAT
  • LA REVISTA GIRONA GASTRONÓMICA ENTREVISTA A FRANCESC BALTRONS

    LA REVISTA GIRONA GASTRONÓMICA ENTREVISTA A FRANCESC BALTRONS

    2018-12-05

    Girona Gastronòmica ha entrevistat en Francesc Baltrons, responsable de I+D de Cuinats Jotri

    Cuinats Jotri presenta una innovadora croqueta de gaspatxo amb motiu del Fòrum Gastronòmic


    + Llegir l'entrevista

    LA REVISTA GIRONA GASTRONÓMICA ENTREVISTA A FRANCESC BALTRONS
  • Nous packs de Nadal

    Nous packs de Nadal

    2022-11-29

    Presentem els packs de Nadal! La solució pels teus àpats d’aquestes festes o bé per regalar com a panera…


    Llegir més
  • LA TENDÈNCIA DE LES DIETES FLEXITARIANES
    Dietes flexitarianes, impulsores dels plats 100% vegetals

    Dietes flexitarianes, impulsores dels plats 100% vegetals

    2022-06-30

    Segurament molts de nosaltres seguim una dieta “flexitariana” tot I desconèixer aquest concepte. Es tracta d’un mot...


    Llegir més
  • VISITA DELS/LES ALUMNES DE LA UDG
    Visita dels alumnes de la Universitat de Girona

    Visita dels alumnes de la Universitat de Girona

    2022-06-01

    Ens visiten els alumnes d'Innovació i Seguretat Alimentària i d’Enginyeria Agroalimentària


    Llegir més