PRODUCTES FRESCOS

PRODUCTES FRESCOS
Ceba escalivada

Ceba escalivada

Per aconseguir una ceba escalivada tendra i sucosa utilitzem les millors cebes de la nostra terra.

FORMATS

750 g

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓLlest per al consum

Ceba de Figueres de mida petita i sabor dolcet, escalivada al forn i pelada a mà. Un producte natural, sense conservants i amb una garantia de 15 dies de caducitat.

Escalivem al forn, amb el mètode tradicional. Pelem les verdures, les escorrem i envasem en atmòsfera protectora evitant l’excés de líquid i aconseguint un pes net. No les cuinem de la forma fàcil que seria; cremar les verdures amb flama, pelar-les i coure-les dins l’envàs per evitar la merma. És un plat que merma molt si el cuines tradicionalment: un 60%. A més, si tenim en compte el preu de la llum, si no cuines grans quantitats la producció surt molt cara. 

Ceba de Figueres.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
A les nostres instal·lacions manipulem productes que contenen gluten, crustacis, ous, peix, cacauets, soja, llet i lactosa, fruits secs, api, mostassa, sèsam, sulfits i mol·luscs.

Llest per al consum

Treure de la nevera 10 minuts abans de consumir. Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.

Conservació

Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0º i 4ºC.

Suggeriments

  • Es pot servir ben amanit amb sal, pebre i oli d’oliva.
  • També es pot utilitzar com a ingredient per elaborar d’altres plats com poden ser la botifarra, hamburguesa, coca de recapte...
  • Per acompanyar els teus plats de carn, elaborar una mousse o una salsa o, senzillament, posar al damunt d'una torrada amb anxoves, per exemple. 

Valors nutricionals del producte per 100 g


  • · Valor energètic (KJ/kcal): 39
  • · Proteïnes: 2,4
  • · Hidrats de carboni: 6,0
  • dels quals sucres: 0,0
  • · Greixos: 0,3
  • dels quals saturats: 0,0
  • · Sal: 0,94
  • Arròs Thai saltat amb ceba i all tendre
  • Arròs Thai saltat amb ceba i panses
  • Escalivada
  • Pebrot escalivat
  • Albergínia escalivada
  • Gaspatxo
  • Verdures saltades a l'oli d'alfàbrega
  • Paella d'arròs amb verdures
  • Noodles amb verdures al wok i salsa Tamari
  • Cigrons
  • Mongetes
  • Llenties
  • Fesols
  • Ensaladilla
  • Verdura al vapor