PRODUCTES FRESCOS

PRODUCTES FRESCOS
Verdura al vapor

Verdura al vapor

Selecció de verdures cuinades al vapor amanides amb un toc d’oli, all i julivert.

FORMATS

300 g

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓForn
  • PREPARACIÓPaella / cassola
  • PREPARACIÓMicroones

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.

Conservació

Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0º i 4ºC.

Suggeriments

Com a primer plat o guarnició.
És ideal per elaborar una menestra.
Si la saltes tindràs un plat molt gustós i ràpid de fer.

Pastanaga, mongeta verda, pèsols i sal.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
A les nostres instal·lacions manipulem productes que contenen gluten, crustacis, ous, peix, cacauets, soja, llet i lactosa, fruits secs, api, mostassa, sèsam, sulfits i mol·luscs.

Microones 700W (Perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones)

  • Safata petita (300g) - 2 minuts

Forn 160ºC (Passar el producte a un recipient preparat per forn)

  • Safata petita (300g) - 4 minuts

Paella / cassola (Passar el producte a una paella o cassola i escalfar a foc mitjà)

  • Safata petita (300g) - 3 minuts

Valors nutricionals del producte per 100 g


  • · Valor energètic (KJ/kcal): 61
  • · Proteïnes: 3.20
  • · Hidrats de carboni: 9.10
  • dels quals sucres: 4.10
  • · Greixos: 0.40
  • dels quals saturats: 0.10
  • · Sal: 0.62
  • Arròs Thai saltat amb ceba i all tendre
  • Arròs Thai saltat amb ceba i panses
  • Escalivada
  • Pebrot escalivat
  • Ceba escalivada
  • Albergínia escalivada
  • Gaspatxo
  • Verdures saltades a l'oli d'alfàbrega
  • Paella d'arròs amb verdures
  • Noodles amb verdures al wok i salsa Tamari
  • Cigrons
  • Mongetes
  • Llenties
  • Fesols
  • Ensaladilla