Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.
Conservació
Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0º i 4ºC.
Suggeriments
Pots afegir-hi gambes, escamarlans, musclos, bolets, carxofes, pèsols…
Costelló de porc, magre de pollastre, sípia, calamars, ceba, tomàquet, pebrot, cranc, pastanaga, api, porro, rap, oli d'oliva, vi negre, sal, sucre i pebre negre.
*El preparat de sempre amb un nou envàs!
1. Posar el preparat en una paella o cassola. Afegir 250 gr. d'arròs i barrejar.
a) Per fer una paella, afegir 700 cl. d'aigua bullent.
b) Per fer arròs a la cassola, afegir 1 litre d'aigua bullent.
2. Barrejar-ho tot a foc viu, i quan comenci a bullir posar el foc suau.
3. Temps de cocció aproximat: 20 min.
4. Deixar reposar de 2 a 4 min.