Pasta italiana cuinada al punt amb una crema de verdures fresques i xampinyons. La pasta és de sèmola de blat dur. Tallem les verdures i els xampinyons ben petits per elaborar la salsa-crema (no les triturem). Les sofregim i les cuinem amb una crema de llet. Salsa elaborada amb ceba, porro, carbassó, pastanaga, xampinyó, sal i pebre, el sabor de la qual queda impregnada a la pasta. En definitiva, una pasta diferent, més lleugera i agradable al paladar; molt gustosa.
Vols saber més sobre la pasta 100% de sèmola de blat dur?
La sèmola de blat, s’obté en moldre el blat dur mitjançant uns cilindres estriats, que tallen el gra en comptes de reduir-lo a farina. En finalitzar el procés, aconseguim uns grànuls petits, de color groc natural, que constitueixen la sèmola.
La sèmola guarda el millor del blat, un important percentatge de fibra i germen, vitamines i sals minerals.
La pasta elaborada amb 100% de sèmola de blat dur és d’un groc ambre, translúcid i resistent al trencament. Requereix més temps de cocció que les pastes elaborades amb farines, però el resultat és molt millor; no es deforma ni es desfà, reté tots els nutrients i una vegada cuita conserva el color groc i una olor i sabor agradables.
Durant la cocció, aquest tipus de pasta no absorbeix aigua, evitant que quedi pàl·lida, tova o enganxosa. Aconseguint una porositat que fa que absorbeixi molt més la salsa amb la qual l’acompanyem i quedi molt més sabrosa!
Tagliatella, nata, ceba, carbassó, xampinyó, porro, pastanaga, oli de pinyolada d'oliva i oli d'oliva verge, espècies, sal i pebre negre.
Microones 700W (Perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones)
Forn 160ºC (Passar el producte a un recipient preparat per forn)
Paella / cassola (Passar el producte a una paella o cassola i escalfar a foc mitjà)
Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.
Conservació
Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0º i 4ºC.
Suggeriments