PRODUCTES FRESCOS

PRODUCTES FRESCOS
Tagliatella amb crema de verdures

Tagliatella amb crema de verdures

Pasta italiana cuinada al punt amb una crema de verdures fresques i xampinyons.

FORMATS

300 g 400 g 1 kg

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓForn
  • PREPARACIÓPaella / cassola
  • PREPARACIÓMicroones

AL·LÈRGENS

  • Llet i els seus derivats (inclosa la lactosa)
  • Cereals que continguin gluten i productes derivats.

Pasta italiana cuinada al punt amb una crema de verdures fresques i xampinyons. La pasta és de sèmola de blat dur. Tallem les verdures i els xampinyons ben petits per elaborar la salsa-crema (no les triturem). Les sofregim i les cuinem amb una crema de llet. Salsa elaborada amb ceba, porro, carbassó, pastanaga, xampinyó, sal i pebre, el sabor de la qual queda impregnada a la pasta. En definitiva, una pasta diferent, més lleugera i agradable al paladar; molt gustosa.


Vols saber més sobre la pasta 100% de sèmola de blat dur?

La sèmola de blat, s’obté en moldre el blat dur mitjançant uns cilindres estriats, que tallen el gra en comptes de reduir-lo a farina. En finalitzar el procés, aconseguim uns grànuls petits, de color groc natural, que constitueixen la sèmola.

La sèmola guarda el millor del blat, un important percentatge de fibra i germen, vitamines i sals minerals.

La pasta elaborada amb 100% de sèmola de blat dur és d’un groc ambre, translúcid i resistent al trencament. Requereix més temps de cocció que les pastes elaborades amb farines, però el resultat és molt millor; no es deforma ni es desfà, reté tots els nutrients i una vegada cuita conserva el color groc i una olor i sabor agradables.

Durant la cocció, aquest tipus de pasta no absorbeix aigua, evitant que quedi pàl·lida, tova o enganxosa. Aconseguint una porositat que fa que absorbeixi molt més la salsa amb la qual l’acompanyem i quedi molt més sabrosa! 

Tagliatella, nata, ceba, carbassó, xampinyó, porro, pastanaga, oli de pinyolada d'oliva i oli d'oliva verge, espècies, sal i pebre negre. 

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
A les nostres instal·lacions manipulem productes que contenen gluten, crustacis, ous, peix, cacauets, soja, llet i lactosa, fruits secs, api, mostassa, sèsam, sulfits i mol·luscs.

Microones 700W (Perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones)

  • Safata mitjana (400g) - 2 o 3 minuts
  • Safata petita (300g) - 2 minuts

Forn 160ºC (Passar el producte a un recipient preparat per forn)

  • Safata mitjana (400g) - 4 minuts
  • Safata petita (300g) - 3 o 4 minuts

Paella / cassola (Passar el producte a una paella o cassola i escalfar a foc mitjà)

  • Safata mitjana (400g) - 3 o 4 minuts
  • Safata petita (300g) - 3 minuts

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació i conservació.

Conservació

Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0º i 4ºC.

Suggeriments

  • Com a primer plat o plat únic.
  • Afegint formatge ratllat i gratinant aconseguiràs un plat més gustós.
  • Podem decorar amb brots de kale o brocoli saltejats i gratinar la tagliatella amb formatge.

Valors nutricionals del producte per 100 g


  • · Valor energètic (KJ/kcal): 178kcal
  • · Proteïnes: 4,3g
  • · Hidrats de carboni: 21g
  • dels quals sucres: 1,6g
  • · Greixos: 8,4g
  • dels quals saturats: 3,0g
  • · Sal: 1,5g
  • Macarrons
  • Espaguetis a la bolonyesa
  • Fideuà
  • Preparat per a paella mixta
  • Paella d'arròs amb verdures
  • Paella d'arròs mixta
  • Noodles amb verdures al wok i salsa Tamari
  • Noodles amb pollastre i salsa Teriyaki