PRODUCTES FRESCOS

PRODUCTES FRESCOS
Pollastre farcit amb prunes i pinyons*

Pollastre farcit amb prunes i pinyons*

Tradicional rostit de Nadal, pollastre farcit de carn, prunes macerades al conyac, panses i pinyons amb una lleugera salsa de poma.

FORMATS

1 u. 350 g

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓForn
  • PREPARACIÓPaella / cassola
  • PREPARACIÓMicroones

AL·LÈRGENS

  • Llet i els seus derivats (inclosa la lactosa)
  • Api i productes derivats
  • Cereals que continguin gluten i productes derivats.
  • Ous i productes a base d'ou

* DISPONIBLE DEL 28 DE NOVEMBRE AL 5 DE GENER


Microones 700W (Perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones)

  • Safata mitjana (350g) - 3 o 4 minuts

Forn 160ºC (Passar el producte a un recipient preparat per forn)

  • Safata mitjana (350g) - 6 minuts

 Paella / cassola (Passar el producte a una paella o cassola i escalfar a foc mitjà)

  • Safata mitjana (350g) - 4 minuts

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació.

Conservació

Envasat en atmosfera protectora. Conservar entre 0º i 4ºC. 

Suggeriments

Podem acompanyar aquest plat de festa amb puré de poma o poma al forn.

Pollastre, farcit (magre de porc, ou, prunes, llet, panses, farina de blat, pinyons, sal, ceba i pebre), poma, ceba, brou vegetal, oli d'oliva, porro, all i farina de blat de moro.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>168</b><br />
  • Canelons de confit i foie d'ànec *
  • Canelons de pollastre rostit amb beixamel i formatge*
  • Canelons de ceps i verdures amb beixamel i formatge*
  • Canelons de peix i marisc amb beixamel i formatge*
  • Mousse d'escalivada*
  • Mousse de carbassó*
  • Mousse de peix de roca*
  • Calamars farcits*