PRODUCTES ULTRACONGELATS

PRODUCTES ULTRACONGELATS
Pasta de macarrons precuita

Pasta de macarrons precuita

Pasta fresca italiana.

FORMATS

200 g 1 kg 15kg

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓForn
  • PREPARACIÓMicroones
  • PREPARACIÓBany maria

AL·LÈRGENS

  • Soja i productes a base de soja
  • Cereals que continguin gluten i productes derivats.

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació.

Conservació

Ultracongelat IQF. Mantenir a -18ºC. Envasat en bossa termoformada. Producte ultracongelat amb nitrogen líquid.

Suggeriments

Una vegada regenerada la pasta, condimenta amb sal, oli o mantega i combinala amb les nostres salses. 

Macarrons.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
A les nostres instal·lacions manipulem productes que contenen gluten, crustacis, ous, peix, cacauets, soja, llet i lactosa, fruits secs, api, mostassa, sèsam, sulfits i mol·luscs.

Microones 700W (Sense perforar l'envàs abans d'introduir-lo al microones)

  • Sense descongelar - 2 minuts

Forn vapor 98ºC (Posat amb una reixeta)

  • Sense descongelar - 4 minuts

Bany Maria 95ºC (Introduir-lo en cistella perforada i submergir en aigua lleugerament salada i amb oli)

  • Sense descongelar - 60 segons

 

*Les indicacions de preparació corresponen al format de 200g.

  • Fumet de peix i marisc
  • Sopa de peix
  • Salsa quatre formatges
  • Salsa bolonyesa estil italiana
  • Salsa funghi porcini
  • Salsa romesco
  • Salsa carbonara
  • Salsa brava
  • Salsa pesto
  • Salsa curry
  • Salsa tomàquet
  • Salsa masala
  • Salsa bolonyesa original
  • Salsa per cargols
  • Pasta d'espaguetis precuita
  • Pasta de tagliatella precuita
  • Pasta de rigatoni precuita
  • Tortellini de ricotta i espinacs
  • Ravioli de carn
  • Cigrons
  • Mongetes
  • Llenties
  • Fesols
  • Hummus