PRODUCTES ULTRACONGELATS

PRODUCTES ULTRACONGELATS
Salsa pesto

Salsa pesto

Una salsa cuinada amb el sabor intens del formatge Grana Padano i el frescor de l’alfàbrega. La millor fórmula per gaudir d'una recepta italiana.

FORMATS

100 g 500 g

PREPARACIÓ

  • PREPARACIÓMicroones
  • PREPARACIÓBany maria

AL·LÈRGENS

  • Llet i els seus derivats (inclosa la lactosa)
  • Fruits de closca
  • Ous i productes a base d'ou

Per garantir el resultat final òptim del producte, conservant totes les seves propietats i sabor, recomanem seguir les instruccions de preparació.

Conservació
Envasat en bossa termoformada. Producte ultracongelat amb nitrogen líquid. Conservar a -18ºC.

Suggeriments
Per a salsar pasta, per amanides amb tomàquet, mozzarela fresca…

Alfàbrega fresca, formatge Grana Padano, pinyons de Navata, sal i all.

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/cuinatsjotri.cat/httpdocs/seccio/fitxaProductes.php</b> on line <b>172</b><br />
A les nostres instal·lacions manipulem productes que contenen gluten, crustacis, ous, peix, cacauets, soja, llet i lactosa, fruits secs, api, mostassa, sèsam, sulfits i mol·luscs.

DESCONGELACIÓ
Descongelar en fred a 3ºC durant 24 hores
Descongelació ràpida: microones o bany maria

PREPARACIÓ

Microones 700W (Sense perforar l'envàs introduir-lo al microones):
Congelat - 25 segons
Descongelat - 15 segons

Bany Maria 95ºC (Sense perforar l'envàs introduir-lo al Bany Maria):
Congelat - 30 segons
Descongelat - 20 segons

Valors nutricionals del producte per 100 g


  • · Valor energètic (KJ/kcal): 493kcal
  • · Proteïnes: 8,7g
  • · Hidrats de carboni: 1,0g
  • dels quals sucres: 0,19g
  • · Greixos: 51g
  • dels quals saturats: 8,9g
  • · Sal: 1,3g
  • Fumet de peix i marisc
  • Sopa de peix
  • Salsa quatre formatges
  • Salsa bolonyesa estil italiana
  • Salsa funghi porcini
  • Salsa romesco
  • Salsa carbonara
  • Salsa brava
  • Salsa curry
  • Salsa tomàquet
  • Salsa masala
  • Salsa bolonyesa original
  • Salsa per cargols
  • Pasta de macarrons precuita
  • Pasta d'espaguetis precuita
  • Pasta de tagliatella precuita
  • Pasta de rigatoni precuita
  • Tortellini de ricotta i espinacs
  • Ravioli de carn
  • Cigrons
  • Mongetes
  • Llenties
  • Fesols
  • Hummus